Hírarchívum - 2017. június

Kölcsönvett ötlettel sokkol a Visage

Tavaly februárban jelentettük, hogy új horrorjáték készül a P.T. nyomdokain. A Visage egy kicsiny csapat első munkája lesz, ám nem csak a Silent Hills teaserjátékának hatása érződik rajta, hanem a Layers of Fearé is.

Töretlen a PlayerUnknown’s Battlegrounds sikere

Egyre több játékos harap rá a Steam aktuális slágerjátékára. A PlayerUnknown’s Battlegroundsból alig két hét alatt 1 millió példány fogyott, mostanra pedig a Battle Royale-stílusú lövölde már 4 millió eladott kópiánál jár. És hol van még a vége?

13 percnyi gameplay az ELEX-ből

Az E3-on viszonylag csendben meglapult a Piranha Bytes új nyitott világú szerepjátéka. A fantasy és a sci-fi elemeket vegyítő ELEX készítői most pótolták a hiányosságot: 13 percig mozog a Gothic és a Risen utódja.

Reaching for Petals - érzelmes kalandjáték érkezik

A Blue Entropy Studios a héten leleplezte legújabb kalandjátékát, amit az Unreal Engine 4 hajt - elég meggyőzően. A Reaching for Petals szerelemről, veszteségről és ambícióról mesél, igazán költői utazásban lehet részünk.

Önállóan is kiadják a Modern Warfare Remasteredet

Végre hivatalossá vált, amit már amúgy is sejtettünk: önálló formában is megjelenik a Modern Warfare Remastered, már nem kell hozzá az Infinite Warfare különleges kiadása. Első körben PS4-re jön a CoD 4 felújított változata.

HWSW: 180 fokos VR-formátum a YouTube-tól

A felezett videókkal a Google a nézők mobilos adatforgalmát, nyakát és a készítők idejét is kímélné. Télen jönnek az új formátumhoz készült dedikált kamerák, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Új szinkronnal készül a Resident Evil 2 Remake

Az E3-as hírforgatagban elsiklottunk felette, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a szomorú hír: a Capcom az eredeti szinkronszínészek készül újítja fel a Resident Evil második részét.

GC 2017: Merkel nyitja meg az idei Gamescomot

Angela Merkel, Németország kancellárja nyitja meg meg az idei Gamescomot. A kölni kiállítás a világ legnagyobb videojátékos eseménye, tavaly több mint 345 ezren vettek részt rajta.

Filmes hírek a hétvégi strandolás mellé

VR-szemüvegekre szabott minijáték érkezik az új Pókember-film kapcsán, végleges címet kapott a nyolcadik Fűrész és a Jurassic World 2 is, miközben azt pletykálják, hogy gyerekfilm lehet a Fantasztikus Négyes rebootja.

Megjelent a Get Even, itt a launch trailer

A rendkívüli halasztást követően ma boltokba került a The Farm 51 szürreális atmoszférával megáldott FPS-e. Hősünk egy elhagyatott elmegyógyintézetben ébred, és egy emberrablás emlékei cikáznak fejében. Az áldozat emlékei.