Hírarchívum - 2017. június

Kimaradt az E3-ról a Sucker Punch új játéka

A Sony szerint attól, hogy nem mutatták be az expón, az inFamous fejlesztőinek új címe még mindig fejlesztés alatt van. Érthető, hogy más játékkiállításra is szeretnének hagyni némi puskaport. Ha minden igaz, teljesen új IP lesz.

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.

Vadiúj PvP-módot kapott a Battleborn

Nemrégiben free-to-playre váltott a Gearbox hero shootere, így bárki nyúzhatja az összes kompetitív és kooperatív módot. A fejlesztő szerencsére tovább támogatja a játékot: megérkezett a Supercharge mód.

Titanfall 2 - két nap múlva jön a The War Games DLC

A fejlesztőcsapat Respawn bemutatta a Titanfall 2 hatodik DLC-jét, mely a The War Games nevet kapta. A kiegészítő ezúttal is ingyenes lesz mindenki számára, és több kisebb-nagyobb újdonság is várja a játékosokat.

Augusztus végén jön PS4-re és PC-re a White Day

Pontos megjelenési dátumot kapott a koreai kultuszhorror, a White Day: A Labyrinth Named School nyugati változata. A cím PC-re és PlayStation 4-re és megjelenik augusztus végén.

Elindult a Secret World Legends

Az eredeti tervekkel ellentétben már mától elérhető mindenki számára a megújult The Secret World. A Secret World Legends kliense már tölthető, a steames változat pedig jövő hónap végén érkezik.

Injustice 2 - megvan a Sub-Zero DLC dátuma

Még májusban jelentették be, hogy a Mortal Kombat 25 éves születésnapját ünnepelve Sub-Zero is helyet kap az új Injustice-játékban. Most a pontos dátumát is megkaptuk a DLC-nek.

Blogajánló: Tales of Berseria bemutató

James Logan nevű felhasználónk egy remek bemutatóval készült a Bandai Namco idén januárban megjelent játékáról, a Tales of Berseriáról, melyben egy bájos leányzó, Velvet kalandjait követhetjük nyomon.

Friss részletek az új Spider-Man-játékról

Az elmúlt napokban rengeteg rajongói kérdést címeztek az Insomniac Gamesnek a Twitteren, a Spider-Man készítője pedig megpróbált jó néhányra válaszolni. A legérdekesebb infókat most összegyűjtöttük nektek.

Visszakozott a Rockstar, megmenekült az OpenIV

Megoldódott a hetek óta húzódó botrány az OpenIV körül. A Grand Theft Auto V legnépszerűbb modeszköze megmenekült, miután a Rockstar lazított a rajongói munkákra vonatkozó politikáján. Már meg is jött az OpenIV új verziója.