Hírarchívum - 2017. június

Hearthstone - változások a kártyacsomagoknál

Ideje volt már változtatni a kártyacsomagok megnyitásának rendszerén a Hearthstone-ban, elvégre korábban gyakran előfordult, hogy több ugyanolyan lapot dobott a gép. Ennek vége, ráadásul 10 csomagból egy lap Legendary lesz.

Gigantic - júliusban végre befut a végleges változat

Hosszú és göröngyös utat járt be a Motiga MOBA-elemekkel megspékelt hero shootere, a Gigantic. Miután tavaly a Perfect World átvette a projektet a Microsofttól, a srácok hamarosan befejezik azt.

40 perc akció az Agents of Mayhemmel

A Saints Row fejlesztőinek új játékában a futurisztikus Dél-Korea fővárosa, Szöul lesz a tombolásaink helyszíne. Csapatunk egy titokzatos szervezet, a Legion ellen harcol - most megnézhetitek közelebbről az E3-on kiállított demót!

Elérhető a Bohemia ingyenes shootere, az Argo

Az ígéreteknek megfelelően a Bohemia Interactive kiadta a többjátékos mókára kihegyezett legújabb taktikai FPS-ét, az Argót. A játékban 5v5-ös küzdelmekben vehetünk részt egy 62 négyzetkilométeres szigeten.

Így alakult át a Dynasty Warriors 9

A Koei Tecmo alaposan átdolgozta a harci mechanikát az új részben, amely már nyitott világgal csábítja a musou műfaj szerelemeseit. Továbbá már épületekre és hegyekre is felmászhatunk, ha kedvünk tartja.

Ingyenes az első Killing Floor a Humble Store-ban

Habár jelenleg a Steam nyári vására teszi próbára a pénztárcánkat, érdemes elnézni a Humbe Store-ba is, lévén elstartolt az FPS Sale, és ennek örömére ingyenesen elérhetővé tették a Killing Floor első részét.

Total War: Warhammer 2 - ilyen a kampánytérkép

A Sega jóvoltából most betekintést nyerhetünk a Total War: Warhammer 2 kampánytérképébe. A sztori Ulthuan szigetén és Lustrian dzsungelében játszódik, rengeteg csatát kell megvívnunk a terület dominanciájáért.

Először mozgásban a Beyond Good & Evil 2

Az elképesztő E3-as bemutatkozás után Michel Ancel és a Ubisoft bemutatta a Beyond Good & Evil 2 techdemóját is. A 15 perces gameplay felvétel képet ad arról, mire számítsunk majd.

Friss előzetesen a Hellblade: Senua’s Sacrifice

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Ninja Theory legújabb, augusztusra belőtt játéka, a Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ebben betekintést kapunk a főhősnő labilis elméjének egyik álomképébe.

Carnage lesz a Venom-film főgonosza

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Sony már meg is találta a Venom-film főgonoszát, aki nem más lesz, mint Carnage, vagyis Vérontó, ami azt is előrevetíti, hogy R-besorolás ide vagy oda, Tom Hardy jófiút fog játszani.