Hírarchívum - 2018. február

Final Fantasy XV - 2019-ig négy új epizód is érkezik

Hamarosan PC-re is megjelenik a Final Fantasy XV, de nagyon úgy néz ki, hogy a Square Enix ezután sem szeretné elereszteni a legutóbbi Final Fantasy-epizód kezét. A játék rendezője, Hajime Tabata szerint 2019-ig bőven érkezik még tartalom.

Pikachu nyomozásra készül

Új trailer érkezett a Detective Pikachuhoz. A Japánban nagy sikert aratott játék hamarosan nálunk is kapható lesz, ráadásul egy füst alatt megkapjuk a második epizódot is.

Jótékonykodással búcsúzik a Twitter Kaz Hiraija

Még 2011-ben hozták létre azt a kamu Twitter-fiókot, amelyen Kaz Hirai, a Sony egykori vezetője nevében olvashattunk vicces bejegyzéseket a játékipar és főleg a PlayStation körüli történések kapcsán.

A Pokémon Góra hajaz az új Szellemirtók-játék

Bemutatkozott a Ghostbusters World, és bár a mobilos fejlesztésről nem sokat tudunk egyelőre, világos, hogy a készítők a Pokémon Go sikere által megihletve vágtak neki az új szellemirtós kalandnak.

Xbox Game Pass - jön a Rise of the Tomb Raider

Habár az Xbox Game Pass márciusi jövevényeit csak a jövő héten fogja leleplezni a Microsoft, a cég megmondóembere, Major Nelson már teaselte egy kicsit a következő havi felhozatalt.

Elkészült a Star Wars: Episode IX forgatókönyve

J.J. Abrams Stephen Colbert műsorában jelentette be, hogy elkészültek a Star Wars: Episode IX forgatókönyvével, a forgatási munkálatok pedig idén nyáron veszik kezdetüket.

HWSW: Hamarosan érkeznek az első 8K-televíziók

Az AU Optronics még az év első felében elkezdi szállítani első nagy átlójú, 8K-s paneljeit - írja nagytestvérünk, a HWSW. A felbontást támogató tartalmak terén persze nem állunk túl jól egyelőre.

PC-re is megjelenhet a Kingdom Hearts III?

Egyre több jel utal arra, hogy a Square Enix határozottan nyitottabban áll a platformkérdéshez, így a Final Fantasy XV után érkező játékaik között is akad majd olyan, ami nem csak konzolokra jelenik meg.

Kilép az Early Accessből a Pit People

Közel egyévnyi korai hozzáférésű kitérő után március első hetében végre teljes játékként is beszerezhető lesz a sokáig radar alatt készült Pit People, ami a Castle Crashers alkotóinak legújabb játéka.

Csúszik az Assassin’s Creed: Origins új DLC-je

Egy héttel később, csak március közepén mutatkozik be az Assassin's Creed: Origins következő letölthető bővítménye, a The Curse of the Pharaohs, amiből a Ubisoft ezúttal tartalmas játékmenet-pillanatokat is mutatott.