Hírarchívum - 2018. február

HWSW: Bemutatkozott a Samsung Galaxy S9

Tavaly kőbe véste a dizájnt a Samsung, de a vasban és kamerában tudott újat mutatni. Állítható rekeszértékkel és friss Exynosszal érkezett meg az S9-széria - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Elkészült és megtekinthető a Papers, Please-kisfilm

A YouTube-on már elérhető, és hamarosan a Steamre is felkerül a Papers, Please alapján készült kisfilm. Habár az alkotásban oroszul beszélnek, szerencsére magyar feliratot is kaptunk hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, milyen hamar elrepült ez a február, de a legkevésbé sem sajnáljuk, hiszen remek játékok várnak majd ránk a közeljövőben is. Nézzük a következő napok felhozatalát!

Friss látnivalókon a Shenmue III

A hétvégén megtartott Magic Monaco rendezvényen tették közzé a Shenmue III legújabb screenshotjait, emellett a gamescomos előzetes bővített változatát is levetítették a közönségnek.

Xbox One-ra költöznek a Turok-remasterek

Habár a fejlesztők már korábban is ígértek konzolos változatot az első két Turok-játék felújított változatából, a portokra mostanáig várnunk kellett: a héten esedékes a megjelenésük.

Blogajánló: Az élet 40 év múlva

A héten szerényebb mennyiségű bloggal kellett beérniük az olvasóknak, de szerencsére a minőséggel ezúttal sem volt gond. A heti Blogajánlóba ezúttal is három írás került be.

Sorozatként tér vissza A Setét torony

Hiába volt csúfos bukás A Setét torony filmadaptációja, az Amazon még így is lát lehetőséget a projektben, így sorozat formájában igyekeznek feldolgozni a könyv teljes történetét.

NVIDIA: nem áll meg a kártyák árának növekedése

Az NVIDIA szerint az idei év harmadik negyedévéig biztosan nem várható árcsökkenés a videokártyák piacán, és stagnálás helyett biztosan újabb áremelkedésre lehet majd számítani.

Felére csökkent a Rovio piaci értéke

Az előrejelzések szerint nem alakulnak jól az Angry Birds-sorozatért felelős Rovio idei bevételei. A hírre a nemrég tőzsdére ment cég részvényei nem reagáltak túl jól, lényegében felére csökkent a stúdió piaci értéke.

Little Nightmares - lezárul a történet

Megérkezett a Little Nightmares történetét teljesen lezáró Secrets of the Maw DLC-folyam legutolsó felvonása, a Residence. Ezzel a végéhez értek Runaway Kid megpróbáltatásai, aki ismét szembenéz a titokzatos hölggyel.