Hírarchívum - 2018. február

A Nintendo tarolt a D.I.C.E. idei díjátadóján

Tegnap este tartották Las Vegasban a D.I.C.E. idei díjátadóját, ahol a Nintendo nagyot tarolt, hiszen kis túlzással minden olyan kategóriát megnyertek a játékai, amelyben jelölve voltak.

Vadonatúj hőssel erősít az Overwatch?

Továbbra is töretlen az Overwatch népszerűsége, így nem csoda, hogy a Blizzard igyekszik folyamatosan frissen tartani a játékot. Vagy apróbb újdonságokkal, vagy egy teljesen új karakterrel.

Megjelent a Past Cure, itt a launch trailer

Mától vásárolható meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a berlini Phantom 8 játéka, a Past Cure. A megjelenés apropóján egy launch trailerrel hangolódhatunk Ian kalandjára.

Hunt: Showdown - befutott az Early Access-verzió

A zárt alfatesztelést követően a Crytek élesítette a Hunt: Showdown Early Access-verzióját. A játék korai hozzáférésű változata 30 dollárt kóstál, és körülbelül egy évig tart majd, míg véglegesítik a tartalmát.

Call of Duty: WWII - próbahétvégén a PC-s multi

A hétvégén bárki kipróbálhatja a Call of Duty: WWII multiplayer módját a Steamen. Az ingyenhétvége alatt ráadásul akciós a játék, 35 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg az alapváltozatot.

Joss Whedon kiszállt a Batgirl-filmből

A Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Joss Whedon kiszállt a Batgirl-film munkálataiból, mondván "nincs sztorija", amit el tudna mesélni. Hogy mi lesz a projekttel, az még kérdéses.

Trump is elővette az erőszakos videojátékokat

A múlt heti iskolai lövöldözést követően több amerikai politikus is beleszállt az erőszakos videojátékokba, a minap pedig az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump is megszólalt a témában.

Metal Gear Survive - egyszerre csak egy karakterrel

Alapértelmezetten csak egy karakterünk lehet a Metal Gear Survive-ban. Ha ezzel párhuzamosan szeretnénk egy másikat is indítani, azért már fizetnünk kell, ráadásul nem is keveset.

Jövő héten érkezik a Final Fantasy XV PC-s demója

Jövő héten vethetjük rá magunkat először a Final Fantasy XV PC-s változatára - jelentette be a Square Enix. A kiadó emellett azt is elárulta, hogy milyen extrákat kínálnak majd a vásárlóknak a különböző üzletek.

E3 2018: Az új Battlefieldet is beizzítja az EA

A korábbi évekhez hasonlóan az Electronic Arts idén is EA Playt tart a klasszikus E3-as szereplés helyett, a következő show főszereplője pedig az Anthem és az új Battlefield lesz.