Hírarchívum - 2018. február

Two Point Hospital - 8 perc gameplay kommentárral

Végre hosszabban is belenézhetünk a Theme Hospital szellemi örökösének titulált Two Point Hospitalba. A mókás kórházmenedzser stratégiában nemcsak gazdasági kihívások várnak ránk, hanem a betegek ellátása is.

Ilyen lesz a harc a Rune: Ragnarokban

A Human Head Studios egy rövid videót tett közzé a Rune: Ragnarokból, amely a harci mechanikát mutatja be. Nagyon fontos szerepe lesz a helyezkedésnek és a megfelelően időzített támadásoknak. Brutalitásból sem lesz hiány.

Modtámogatás is lesz a Pure Farming 2018-ban

A lengyel Techland a mezőgazdasági szimulátorok között is próbára teszi magát, s noha a játék a 2017-es premierről lecsúszott, a jövő hónapban biztosan a boltokba kerül. PC-n már a kezdetektől fogva lesz modtámogatás!

Megvan a Ghost of a Tale pontos dátuma

Majdnem öt éve jelentették be a Ghost of a Tale-t, amely ugyan egy vérbeli fantasy RPG, de egy Tilo nevű egeret irányítunk benne. A fejlesztő, a SeithCG már napra pontos megjelenési dátummal is szolgált. Az új képekről már nem is beszélve!

Soul Calibur VI - akcióban Ivy és Zasalamel

A Bandai Namco két visszatérő karaktert is megerősített a minap, Isabella “Ivy” Valentine és Zasalamel már biztosan tiszteletét teszi a Soul Calibur VI-ban. A hölgy pengéjét bármikor íjjá alakíthatja, de az úriembernek sem kell szégyenkeznie.

A Way Out - befejeződtek a munkálatok

Josef Fares, az A Way Out atyja bejelentette, hogy a minap véget értek a kooperatív mókára kihegyezett játék munkálatai. A megjelenés szűk egy hónap múlva várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

2021-re utolérheti az AR-piac forgalma a VR-ét

A SuperData elemzése szerint az AR- és az MR-technológiák már most több tőkét vonzanak, mint a VR, 2021-re pedig a "lakossági" piacon generált bevételek tekintetében is győzedelmeskedhet a szegmens.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass márciusi játékai

A hétvégi teasert követően az imént kiderült, hogy mely játékokkal bővül márciusban az Xbox Game Pass szolgáltatás felhozatala. Érkezik a Sea of Thieves és a Rise of the Tomb Raider is.

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.

Total War Saga - csatában a gaelek

Kiadós frakcióbemutató érkezett a Total War Saga: Thrones of Britanniához. A Total War-sorozat első mellékága a kilencedik században játszódik, a történet Britannia viking inváziója után veszi kezdetét.