Hírarchívum - 2018. június

Elérhető a Captain Toad: Treasure Tracker demója

Hamarosan 3DS-re és Switchre is ellátogat az imádnivaló Captain Toad; a Wii U-t már meghódította, itt az ideje, hogy az új platformokat is bevegye! A Captain Toad: Treasure Tracker demója már elérhető az eShopból, de új trailer is érkezett.

Elindult a Steam nyári vására

A pletykák igaznak bizonyultak: tegnap tényleg elstartolt a Steam idei nyári vására, vagyis a "The Intergalactic Summer Sale", melynek keretében számos játékhoz juthattok hozzá jelentős kedvezménnyel. Van új böngészős móka is!

Ingyenes a Shadowrun Returns

Ezen a hétvégén a Harebrained öt éve megjelent sci-fi RPG-je ingyenesen tölthető a Humble Store-ból. Az orkok, elfek és más mitikus lények szépen megférnek az emberek mellett a futurisztikus városban, de persze a vérontás sem marad el.

Gears of War 5 - 60 fps és 4K

A Gears of War franchise-ra mindig egyfajta grafikai mérceként lehetett tekinteni az Xbox-konzolok kapcsán, és ugyan az eddigi részek is viszonylag stabilan futottak, az új rész minden eddigi optimalizációs törekvést felül fog múlni.

Hétfőtől tölthető az új Life is Strange-mellékág

Bizonyára már rendkívül sok Life is Strange-fan tűkön ülve várja, hogy mikor kezdheti el letölteni a teljesen ingyenes The Awesome Adventures of Captain Spirit epizódot. Nos, megérkeztek a pontos időpontok.

Frissítve: Törölték az Obi-Wan Kenobi-filmet?

Parkolópályára tették a Lucasfilm legújabb, Obi-Wan Kenobira fókuszáló Star Wars-spinoffját. A háttérben feltehetőleg a Han Solo-film csalódást keltő eredménye állhat, így a Disney inkább új történetek felé tereli a franchise-t.

Nem repkedhetünk szabadon a Cyberpunk 2077-ben

Az idei E3 legnagyobb durranása kétségtelenül a Cyberpunk 2077 bemutatkozása volt, melyet a rajongók közel öt év várakozás után kitörő lelkesedéssel fogadtak. Nem telhet el nap, hogy ne érkeznének újabb és újabb infók a játékról.

F1 2018 - irány Franciaország!

A francia nagydíj hétvégéjéhez közeledve a Codemasters újabb előzetest tett közzé készülő F1 2018 játékukról. A trailerben ezúttal a francia versenypálya, illetve a francia pilóták kapták a főszerepet.

Gameplay traileren a Mutant Year Zero

Noha a Funcom csak egy szegényes demót hozott el az E3-ra, ma legalább kaptunk egy tisztességes gameplay előzetest a Mutant Year Zero: Road to Edenről. A cím már előrendelhető PC-n, méghozzá nyomott áron.

Megjött az FPS-mód a PUBG Mobile-ba

Megérkezett a PUBG Mobile legújabb frissítése, így a hordozható változat egy lépéssel közelebb került a nagygépes testvéréhez. Már FPS-módban is játszhatunk, kaptunk egy arcade módot és megjelent a Royale Pass is.