Hírarchívum - 2018. június

Új néven támadt fel a Mojang-féle Scrolls

A Minecraft fejlesztőinek kártyajátéka ingyenes lett, ráadásul a ZeniMaxszel való összezördülés miatt a címét is lecserélték. A Scrolls immáron a Caller’s Bane nevet viseli, és a játékosok szerverein fut a móka.

22 perc az Overkill’s The Walking Deaddel

Az Overkill a Paydayben tökélyre fejlesztett receptet ülteti át a The Walking Dead világára. A kooperatív shooter remekül ötvözi az akciót, az RPG- és túlélőelemeket, valamint a lopakodást. A Polygon jó hosszasan nyúzta a programot.

A hónap végén landol mobilokon a Pokémon Quest

Az eddig Nintendo Switchre elérhető free-to-play Pokémon-játék hamarosan iOS-en és Androidon is napvilágot lát. Az akció-RPG már napra pontos dátummal rendelkezik mindkét platformon - a kattintás után el is áruljuk!

Warhammer: Vermintide 2 - elindult az xboxos béta

Az Xbox Insider-tagok számára már elérhető a Warhammer: Vermintide 2 bétaverziója, ráadásul a Fatshark csapata a végleges változat megjelenési dátumát is megerősítette. A kooperatív anyag az Xbox Game Pass része.

Szabadtéri pályákkal jön az NHL 19

Az EA Sports lerántotta a leplet az idei jégkorongjátékáról. Az NHL 19 szeptemberben érkezik és számos újdonságot tartogat a sportág és a sorozat szerelmesei számára. A saját játékosunkat is megalkothatjuk benne.

A Sony a pénz miatt nem engedi a cross-playt

Az idei E3-on a Fortnite Nintendo Switch-megjelenése után ismét felerősödtek azok a hangok, amelyek azért kritizálják a Sonyt, amiért ők nem engedik meg a játékosaiknak, hogy a többi konzoltulajdonossal játszhassanak együtt. Íme, az ok!

DOOM Eternal - hamarosan mozgásban is láthatjuk

A DOOM Twitter-oldalán vált hivatalossá, hogy az idei E3-on bemutatott folytatás, a DOOM Eternal először augusztus 10-én, vagyis a QuakeConon villantja majd meg első játékmenet-bemutatkozóját.

Call of Duty: WWII - jön a United Front DLC

Ugyan a Call of Duty: Black Ops 4 szakít a sorozatra jellemző DLC-politikával, a tavaly bemutatott második világháborús kitérő azért még a jól ismert koncepciót követi. Ennek megfelelően jön is a harmadik csomag, a United Front DLC.

Serious Sam 4 - egyszerre akár 100 ezer ellenféllel

Közel hét éve készül már a Serious Sam negyedik része, a rajongók által nagyon várt Planet Badass, ami az idei E3-on egy nagyon korai változattal már jelen volt. Az első részletek pedig kifejezetten érdekesen hangzanak.

Még mindig készül az új Armored Core

A From Software még a két évvel ezelőtti Tokyo Game Shown erősítette meg, hogy a stúdió három új játékon is dolgozik, amelyek egyike az Armored Cored következő felvonása.