Hírarchívum - 2018. június

PlayStation Hits - a legnagyobb címek elérhető áron

A Sony egy kalap alá veszi a PlayStation 4 korábbi sikerjátékait. A PlayStation Hits egységes, 20 eurós áron kínálja majd a konzol legnépszerűbb címeit. Az első húsz játék közt olyan exkluzívokat is találunk, mint a Bloodborne vagy az Uncharted 4.

Megvan a Valkyria Chronicles 4 pontos dátuma

Megkezdődött a Valkyria Chronicles 4 előrendelése és ezzel együtt a Sega bejelentette a taktikai RPG premierjének pontos dátumát is. Kora ősszel, egész pontosan szeptember 25-én szállhatunk tankba először.

World of Warplanes - kell egy kis Iron Maiden

A Wargaming második világháborús repülős játéka és az Iron Maiden frontembere, Bruce Dickinson egy klip és egy videósorozat erejéig kollaborált, ennél jobban összeillő párosítást pedig nehezen tudnánk elképzelni!

Több új Star Trek-sorozat a láthatáron

Alex Kurtzman, a modern Star Trek-univerzum atyja egy ötéves szerződést kötött az amerikai CBS televíziós csatornával. A pletykák szerint akár a legendás Picard kapitány is visszatérhet, méghozzá Patrick Stewart alakításában.

Elrajtolt a Darkest Dungeon: The Color of Madness

H.P. Lovecraft Szín az űrből című novellája adta az ihletet a Darkest Dungeon legújabb DLC-csomagjához. A The Color of Madness első körben PC-n mutatkozott be, ezt kíséri a legújabb trailer is.

Túlélőmódot hozott a Frostpunk legújabb frissítése

Nem könnyű a túlélés a jégkorszakban, de néhány játékos számára a legnagyobb hideg sem jelenthet akadályt. Az ilyen veteránok számára lehet érdekes a Frostpunk 1.1.0-s frissítése, amely még egy lapáttal rátesz a városépítő nehézségére.

50 millió eladott példánynál jár a PUBG

A PUBG Corp. bejelentése szerint újabb mérföldkövet ért el sikerjátékuk, a PlayerUnknown's Battlegrounds, amit eddig 50 millió példányban értékesítettek és amit több mint 400 millióan töltöttek már le.

Forza Horizon 4 - kisebb minitörténetek is lesznek

A Playground Games művészeti igazgatója, Benjamin Penrose a Destructoidnak adott interjúban elárulta, a Forza Horizon 4-ben lesznek kisebb narratív kitérők is, amelyeket Horizon Stories címen érünk majd el.

Anthem - lesz mit csinálni a végjátékban is

Az Anthem rendezője, Jonathan Warner az Arekkz Gaming YouTube-csatornának adott interjúban elárulta, hogyan is képzelik el a végjáték utáni tartalmakat, de arról is mesélt, hogy zajlik majd a karakterek kezelése.

Resident Evil 2 - kétféle módban fut majd a remake

Az idei E3 egyik kellemes bejelentése volt a Resident Evil 2 teljesen felújított kiadása, amiről most kiderült, hogy az erősebb konzolokon kétféle módban is játszható lesz majd. Dönthetünk a magasabb felbontás és a jobb teljesítmény között.