Hírarchívum - 2018. szeptember

TGS 2018: Death Stranding - az aranymaszkos férfi

Újabb trailerrel jelentkezik a Death Stranding, s minél többet látunk belőle, annál több kérdésünk merül fel Hideo Kojima játéka kapcsán. A legújabb videóban bemutatkozik Troy Baker titokzatos, maszkot viselő karaktere.

TGS 2018: Kingdom Hearts III - Toy Story és Frozen

A Kingdom Hearts III ismét egy kalap alá veszi a kedvenc Disney-karaktereinket. A Square Enix az idei Tokyo Game Shown is megtúráztatta a játékát, a színpadon pedig a Frozen és a Toy Story hősei kapták a főszerepet.

Fallout 76 - fény derült a helyszín nevére

Közeleg a Fallout 76 megjelenése, a Bethesda pedig egyre több infómorzsát hint el a játék kapcsán. Kiderült például, hogy a helyszín az Appalachia névre hallgat, meg az is, hogy kapunk majd egy gitárkardot is - mert miért ne?

Overwatch - kanyarban a Torbjörn rework

Szinte rá sem fogunk ismerni az Overwatch egyik klasszikus karakterére, mindenki kedvenc svéd gépésze, Torbjörn, ugyanis komoly változtatásokon fog átesni. Jeff Kaplan fejlesztői naplója mindent elmagyaráz.

12 percig mozog a Sekiro: Shadows Die Twice

A PlayStation hivatalos YouTube-csatornájára került fel a következő, 12 perces gameplay videó. Markoljátok fel a reggeli kávét és lássuk, hogy milyen is lesz élesben a FromSoftware legújabb IP-ja!

Tévésorozatot kapnak a Marvel-moziverzum hősei?

Hamarosan elrajtol a Disney saját streamingszolgáltatása, ami többek között egy élőszereplős Star Wars-sorozattal indul majd. A legújabb hírek szerint azonban a Marvel hősei is kapnak majd saját minisorozatokat. Mint például Loki.

Friss előzetesen a Farming Simulator 19

A Farming Simulator 19 legfrissebb előzetese a játékmenet főbb aspektusaira koncentrál, így a különböző termesztésre és a takarmányok elszállítására használható járművekre.

Darksiders III - ilyen volt a gamescomos demó

A Gamescom alkalmából láthattunk már egy masszív Darksiders III-bemutatót, de a THQ most kiadott egy friss felvételt, amiben a kölni rendezvényen a sajtónak mutogatott változatról rántja le a leplet.

Animációs Diablo-sorozatot készít a Netflix?

A Variety számolt be róla, hogy a Boom! Studios nevű képregénykiadó alapítója, Andrew Crosby egy később törölt Twitter-üzenetben erősítette meg, a Blizzarddal és a Netflixszel közösen egy animációs Diablo-sorozaton dolgoznak.

Control - bemutatkozik Jesse Faden

Két vadonatúj felvételt is kapott a Remedy legújabb játéka, a Control. Az egyik egy friss játékmenet-bemutató, ami rengeteg új jelenetet tartalmaz, a másik pedig a videónapló-sorozat legújabb része, ami Jesse Fadent mutatja be.