Hírarchívum - 2019. november

Piszkosul jól fogy a Pokémon Sword & Shield

Több mint húsz év után sem lehet ráunni a Pokémonra. Ezt bizonyítja az is, hogy több mint 6 millió példányban kelt el a megjelenés hetében a Sword & Shield. Ezzel az új Pokémon-játék lett a Nintendo Switch leggyorsabban fogyó címe.

World of Warships: Legends - érkezik a crossplay

November 25-én jókora frissítésre számíthatnak a World of Warships konzolos változatának rajongói. Az új pályák és játékmódok mellett megnyílik a közös játék opciója a PS4-es és Xbox One-os kapitányok között.

Forza Horizon 4 - jönnek a Toyoták

Noha a Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója, az autóversenyzős játékoktól az utóbbi években mégis igyekeztek magukat távol tartani, többek között azért, mert nem akarták promótálni az illegális futamokat. Most azonban változik a helyzet.

PlayStation 5 - 499 dollár lehet a nyitóár?

A legfrissebb szivárogtatások alapján legalábbis 499 dolláros árra és 2020 novemberére tervezett rajttal számolhatunk a PlayStation 5 premierjét illetően. Persze a Sony mindebből egyelőre még semmit sem erősített meg hivatalosan.

Sea of Thieves - tengerészlelkek nyomában

Megérkezett a Rare kalózos játékának régóta várt, The Seabound Soul alcímet viselő frissítése, mely az új sztori és kincsek mellé a játékmenetet is alaposan feldobja; jönnek a tűzbombák, és velük együtt a mindent elpusztító tűzvész.

Steam - elrajtolt a Remote Play Together

Volt már olyan, hogy a kedvenc játékoddal akartál co-opozni a barátaiddal, de lehetetlen volt összeszervezni a bandát a helyi multihoz egy szobába? Nos, ez a probléma mára a múlté, hiszen megjelent a Remote Play Together!

DirectX 12-támogatással bővül a Fortnite

A Fortnite új PC-s frissítése a szokásos hibajavítások és apróbb változtatások mellett ezúttal bekapcsolhatóvá teszi a DirectX 12-t a játékosok számára. A némiképp javuló teljesítmény mellé grafikai tuning is érkezhet hamarosan?

Borderlands 3 - befutott az első sztori DLC

A játék kampányát első ízben a Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot DLC fogja kibővíteni, mely során a főszerepet a menő kalappal felvértezett Moxxi játssza, aki ezúttal Handsome Jack egyik kaszinójába kalauzol el minket.

A Counter-Strike-ba is megérkeztek a hősök

A Counter-Strike: Global Offensive is halad a korral, a legújabb Operation keretei között már nevesített, háttértörténettel felvértezett karaktereket is feloldhatunk, hogy velük folytassuk a harcot.

Már bétatesztelhető az Oculus Link

Mindenki számára kipróbálhatóvá tette az Oculus az Oculus Linket, amely lehetővé teszi, hogy összekössük az Oculus Questet egy PC-vel, és így az Oculus Riftre megjelent játékokat is futtathassuk rajta.