Hírarchívum - 2019. március

Íme, a Quantic Dream játékainak gépigénye

Alig pár napja jött a mindent elsöprő hír, hogy a Quantic Dream játékai a Sony platformjai után PC-re látogatnak, és mostanra már be is futott a hivatalos gépigényük. Mind a három esetben azonos elvárásokra számíthatunk.

Érkezik a Persona 5: The Royal

A korábban csak Persona 5: R címmel belengetett folytatás végre megkapta a valódi alcímét. A különleges JRPG következő felvonásáról egyelőre nem sokat tudni, de egy titokzatos hölggyel már most megismerkedhetünk.

Battlefront II - érkezik a Capital Supremacy

Jövő héten landol a Star Wars: Battlefront II várva-várt új játékmódja, a Capital Supremacy. A klónháború látványos ütközeteit egy időben vívhatjuk meg a talajon harcolva és az űrben repkedve is.

Sikeres az Overwatch harca a bunkó játékosok ellen

Mindannyian játszottunk már kompetitív online játékokkal, tudjuk jól, hogy előbb-utóbb mindenhol feltűnnek a rosszfej, másokat sértegető játékosok. Az Overwatch jutalomrendszere azonban sikerrel vette fel a kesztyűt ellenük.

Final Fantasy XIV - részletek az új kiegészítőről

A tokiói Final Fantasy XIV Fan Fest keretei közt egy halom új látnivalóról és érdekes részletről rántotta le a leplet a Square Enix. A Shadowbringers megjelenése ugyanis nincs már túl messze, július elején esedékes a premier.

Battlefield V - mi várható a Firestorm után?

Kétségtelen, hogy a Battlefield V saját battle royale-módja, a Firestorm a játék eddigi legjobban várt tartalmi frissítése, de a DICE még korántsem végzett az online shooterrel. Felvázolták, hogy mire számíthatunk a következő hónapokban.

Mortal Kombat 11 - jön Noob és Shang Tsung

Nem tudjuk megunni a Mortal Kombat 11 karaktereit bemutató videókat! A NetherRealm lerántotta a leplet Noob Saibotról, valamint az első DLC-karakterről, Shang Tsungról is.

ID@Xbox Game Pass - jön a Microsoft műsora is

Alig egy órával a Sony bejelentése után a Microsoft is úgy érezte, hogy erről a vonatról bizony tilos lecsúsznia, és máris bejelentette a saját maga showműsorát ID@Xbox Game Pass címmel. Középpontban az indie alkotások.

State of Play - a Sony saját élő showja

Úgy néz ki, hogy kezd körvonalazódni a Sony terve, és a hatalmas sajtókonferenciák helyett inkább a kisebb streamek felé nyit a vállalat. A Nintendo Direct formátumához hasonló, saját élő közvetítés jön State of Play címen.

HD-textúrákat kap PC-n a Monster Hunter World

Jó hírünk van a 8 GB VRAM-mal rendelkező olvasóink számára! A Capcom hivatalosan is bejelentette, hogy nagy felbontású textúrákkal bővíti a játékát a legújabb PC-s frissítéssel, melyek várhatóan sokat dobnak majd a látványon.