Hírarchívum - 2019. március

S.W.I.N.E. HD Remaster - újra tombol a háború

Tizenhét évnyi béke után kudarcot vallottak a béketárgyalások, és úgy néz ki, hogy tavasszal kiújulnak a harcok a két ősi ellenség, a nyulak és a disznók közt. „Élőszereplős” előzetesen a S.W.I.N.E. HD Remaster.

Devil May Cry 5 - túl a 2 millión

A megjelenés után alig két héttel elérte a Capcom alkotása a 2 millió leszállított példányt, melynek köszönhetően eléggé komoly esélye van arra, hogy a franchise legsikeresebb része legyen.

Madarakkal és elefántokkal jön a Labo: VR Kit

Befutott az első hivatalos előzetes a Nintendo Switch VR-kiegészítőjéről, és úgy néz ki, hogy a Labo márkanév ezúttal sem hazudtolja meg magát; elefántok, fényképezőgépek, madarak és puskák formájában jön itt a VR Kit.

Assassin’s Creed III Remastered - íme, a gépigény

A Ubisoftnak hála meglehetősen részletes gépigényt kaptunk az Assassin’s Creed III felújított és némileg újraformált verziójához. Connor 4K-s kalandjaihoz bizony el fog kélni a komolyabb teljesítmény.

Teaser traileren a Deadwood-film

Az HBO-n 2004 és 2006 között futott a western dráma, a rajongók pedig a sorozat kaszája óta várják, hogy viszontláthassák kedvenceiket. A várakozásnak lassan vége, az HBO ugyanis hamarosan bemutatja a Deadwood-filmet.

Vadonatúj előzetesen a John Wick 3: Parabellum

Májusban trilógiává bővül a John Wick, aminek legújabb, harmadik epizódjában a címszereplőt a teljes alvilág üldözi. A menekülés során azért akadnak majd segítők, többek között sok, nagyon sok fegyver is.

GDC 2019: Kickstarterre tart a Chernobylite

Tavaly áprilisban mutatkozott be a The Farm 51 legújabb projektje, amely a csernobili atomkatasztrófa helyszínére kalauzolja el a játékosokat. Az alkotók hamarosan a Kickstarterre költöztetik projektjüket, így kaptunk egy új előzetest is.

Mortal Kombat 11 - öt bunyós lesz a bétában

Jövő héten rajtol el a Mortal Kombat 11 bejelentésekor beharangozott, kizárólag az előrendelőknek tartott zárt béta. Ehhez érkezett most egy friss előzetes, ami azt is leleplezi, ki lesz az az öt harcos, akivel gyepálhatjuk majd egymást.

GDC 2019: Augusztus végén jelenik meg a Control

Azt már eddig is tudtuk, hogy most nyáron mutatkozik be az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőinek következő játéka, a Control, az Xbox hivatalos oldalán található adatlap jóvoltából viszont már a pontos dátum is ismert.

GDC 2019: Folytatódik a Vampire: The Masquerade

A korábbi beharangozók után a Paradox Interactive tegnap késő este hivatalosan is lerántotta a leplet a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatásáról, ami a tervek szerint a következő esztendő első negyedévében jelenik meg.