Hírarchívum - 2019. május

Készül a League of Legends mobilos változata

A Reuters értesülései szerint beadta a derekát a Riot Games vezetősége, és a céget birtokló Tencenttel közösen már több mint egy éve azon dolgoznak, hogy mobilos változatot kapjon a League of Legends.

Először akcióban a Nioh 2

A Koei Tecmo és a Team Ninja a Twitteren jelentette be, hogy a holnap kezdetét veszi a Nioh tavalyi E3-on bejelentett folytatásának meghívásos alapon működő zárt alfatesztje. Ennek örömére egy játékmenet-trailert is kaptunk.

HWSW: Az ARM is beintett a Huawei-nek

A Google és a különböző chipgyártók lépését talán még kiheverte volna a Huawei, de kereskedelmi szankciókra hivatkozva az ARM is úgy döntött, szakít a kínai gyártóval - írja nagytestvérünk, a HWSW.

GRID - megérkezett a játékmenet is

Tegnap teljesen váratlanul ért minket a GRID bejelentése. Úgy tűnik, hogy jogosan hívhatjuk rebootnak az új játékot, ugyanis megérkezett az első vágatlan játékmenet, a látottak pedig kellemesen ismerősnek hatnak.

Hamarosan indul a The Surge 2 zárt bétája

Megindult a feliratkozás a The Surge 2 zárt bétatesztjére. A Focus Home Interactive és a Deck13 azonban elég közel tartják magukhoz a kártyákat, ugyanis csakis PC-n, és csupán néhány ember előtt nyitják ki a kapukat.

Planet Coaster - megérkeztek a Szellemirtók

A Planet Coaster következő DLC-csomagja semmiképp sem mondható hétköznapinak - mi leginkább a túlvilági jelzőt használnánk rá. Ki gondolta volna, hogy egy vidámparkban is szükség lehet a Szellemirtókra?

The Rise of Skywalker - látványos képek érkeztek

A Vanity Fair fotósainak hála mi is beleshetünk az idén karácsonykor érkező Star Wars: The Rise of Skywalker kulisszái mögé. A nagyszerű felvételeket ráadásul néhány egészen érdekes infómorzsa kísérte.

Új előzetest kapott a Volt egyszer egy Hollywood

A márciusi első teaser trailer után most egy újabb előzetessel jelentkezik a Once Upon a Time in Hollywood. Quentin Tarantino kilencedik filmje élén Leonardo DiCaprio és Brad Pitt párosa áll majd.

The Sinking City - a rothadó valóság

Vadiúj előzetest kapott a Frogwares hátborzongató detektívjátéka, a The Sinking City. Ha Oakmont városával együtt ti is el szeretnétek merülni Lovecraft Cthulhu-mítoszában, akkor jó helyen jártok.

Switchre költözik a Brothers: A Tale of Two Sons

A Nintendo hibridkonzoljára látogat a Starbreeze többszörösen díjnyertes indie játéka, a Brothers: A Tale of Two Sons. A szívfacsaró történettel és különös játékmechanikákkal ellátott cím némi újdonságot is tartogat majd.