Hírarchívum - 2019. május

Ancestors: The Humankind Odyssey dátum

Augusztusban bújhatunk egy ősi majomember bőrébe az Ancestors: The Humankind Odyssey-ben. Az Assassin's Creed alkotójának vadiúj címe első körben PC-re fut be az Epic Games Store-ban, majd decemberben konzolokra is kijön.

Ingyenes a Rime az Epic Games Store-ban

A Shadow of the Colossusra és a Zeldára hajazó akció-kalandjáték a következő héten ingyen bezsákolható az Epic Games Store-ban. A Tequila Works fejlesztése igazi gyöngyszem és meditatív élmény, egy próbát simán megér.

Steam Chat - új mobilappal jelentkezik a Valve

Az eredeti Steam-applikációban is felvehettük a kapcsolatot a barátainkkal, de ha valóban gyakran használjuk itt a chatet, akkor a Valve legújabb mobilos alkalmazása nagyban leegyszerűsítheti a dolgunkat.

Bloodlines 2 - bemutatkozott a Ventrue-klán

Ventrue - a királyok klánja. Seattle modern városában még ma is ők állnak a tápláléklánc csúcsán. Ha igazi arisztokrataként szeretnél uralkodni az alattvalóid felett, akkor neked is köztük a helyed!

Remekül fest Unreal Engine-ben a Rogue Squadron

Csak a nyálunkat tudjuk csorgatni a klasszikus Star Wars-játékok rajongói remake-jei után, ez pedig nincs másképp az Unreal Engine-be ültetett Rogue Squadron 3D esetében sem. Készüljetek a nosztalgiabombára!

E3 2019: Nem lesz játszható a Cyberpunk 2077

A CD Projekt elnöke szerint az idei E3-as bemutató igazán hatalmas lesz számukra. Izgalmas demóval készülnek az expóra, amelyet mindannyian megcsodálhatunk majd, de a mancsunkat egyelőre sajnos nem tehetjük rá a produktumra.

Playdate - kézikonzol a Firewatch kiadójától

A Panic leginkább a Firewatch kiadójaként lehetett ismerős számunkra, a vállalat most azonban egy teljesen váratlan húzással rukkolt elő. Bejelentettek egy handheld konzolt, amin még egy fura tekerőkar is helyet kapott.

Már most jól menő üzlet a cloud gaming

Nem véletlen, hogy a legnagyobbak figyelme a cloud gaming irányába terelődött, ugyanis az IHS Markit legfrissebb felmérése szerint 2023-ra 2,5 milliárd dolláros üzletté növi ki magát a játékipar ezen szegmense.

Epic Games Store-exkluzív lesz az új Rune

Ismét új nevet kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett Rune-játéka. A Rune II most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re, és nem meglepő módon első körben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható.

A Razer bezárja az Ouya játékboltját

Hiába dobott 2015-ben mentőövet az Ouyának a Razer, az androidos konzolok végül zsákutcának bizonyultak, így a cég úgy döntött kihúzza a szőnyeget az Ouya és saját megoldása, a Forge TV alól.