Hírarchívum - 2019. június

E3 2019: Így fog futni a The Witcher 3 Switchen

Nos, a felbontás a némiképp vészjósló 540p-ben lett megállapítva handheld módban, míg a dokkolóval 720p-t hajthat ki a Nintendo gépe. Ez azonban a megterhelőbb helyszíneken automatikusan csökkenthet.

E3 2019: Nem lesz Steam-exkluzív a Destiny 2

Az E3 Coliseum során egy félórás etapot kapott a Destiny 2 és annak új kiegészítője, mely során kiderült, hogy miként látják a játék jövőjét a fejlesztők. Kiemelt fontosságot kap majd a platformok közti cross-save és cross-play.

Huskyval támad a Samurai Shodown

Galford személyében újabb hős mutatkozott be a Samurai Shodown világából. Az amerikai gyökerekkel rendelkező önjelölt igazságosztó könyörtelenül sújt le az Igazság Pengéjével és hűséges társával, Poppyval.

The Witcher 3 - túl a 20 millión

Az senkinek sem újdonság, hogy Ríviai Geralt a játéktörténelem egyik legnépszerűbb alakja, szóval abban sincs semmi meglepő, hogy a The Witcher 3 hivatalosan is átlépte a 20 millió értékesített példányt.

Változik a Steam felülete, íme, a tervek

Végre picit modernebb külsőre frissít a Valve! Több hónapnyi pletyka és spekuláció után hivatalosan is bemutatták, hogy miként formálják újjá a Steam-könyvtáraink kinézetét a nem is olyan távoli jövőben.

E3 2019: Final Fantasy VII - sokat fogunk még várni

A Square Enix és a Final Fantasy VII Remake producere, Yoshinori Kitase elárulta, nem biztos, hogy a Midgar-rész megjelenése után a többi epizód fejlesztése fel fog gyorsulni.

Brit toplista: csúcsra tört a GTA V

A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR-játék a második héten is a lista elején végzett.

E3 2019: DOOM Eternal - kilenc perc zúzás

Ugyan láthattuk már mozgás közben a DOOM Eternalt, de most befutott egy újabb E3-as demó, ami eddig csak a trailerekből látott helyszíneken játszódik. A hajtás után már nézhetitek is!

E3 2019: Super Mario Maker 2 - ilyen a sztorimód

Félórás bemutatót kapott a Super Mario Maker folytatása. Az újdonságokon a veterán Takashi Tezuka vezet minket végig, és ő árulta el azt is, hogy egy későbbi frissítés lehetővé teszi majd, hogy saját barátainkkal is játszhassunk a pályákon.

E3 2019: Fél óra a Marvel Ultimate Alliance 3-mal

A kizárólag Nintendo Switchre érkező Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order fél órán át pörgött a Nintendo Treehouse közvetítése során. Nézzük is meg, hogy hogyan fest a négyfős kooperáció!