Hírarchívum - 2019. augusztus

GC 2019: Darksiders Genesis - darálnak a lovasok

Az apokalipszis lovasai ezúttal egy felülnézetes hack'n'slash mellékágban igyekszik egyensúlyt teremteni a világban. Az eddig látottak alapján az Airship Syndicate fejlesztette mellékszál komoly kihívója lehet a Diablo-sorozatnak.

GC 2019: Mount & Blade 2 - indul a várostrom!

Több évnyi fejlesztés ér majd lassan révbe, amikor hamarosan elrajtol a Mount & Blade 2: Bannerlord korai hozzáférésű változata. A folytatást hét évvel ezelőtt jelentették be, a TaleWorlds azonban nem siette el a munkálatokat.

GC 2019: Újabb 6 percig pörög a The Outer Worlds

Már eddig is számolatlan alkalommal kaptunk elképesztően tartalmas bemutatókat a The Outer Worldsről, de úgy tűnik, ez a mostani rövid, hatperces játékmenet-bemutató még mindig bőven tud újdonságot mutatni.

Más platformokra is jöhet az Xbox Game Pass?

A Microsoft játékszolgáltatásaiért felelős részlegének vezetője, Ben Decker a Game Reactornak adott interjúban arról beszélt, hogy hosszútávú céljaik között szerepel, hogy más platformokra is kiterjesszék az Xbox Game Pass szolgáltatásukat.

Készül a Metro 2033-film

Az orosz Gazprom Media alá tartozó TNT-Premier Studios Company, a TV-3 Channel és a Central Partnership Film Company közreműködésével készül a Metro 2033-film, aminek készítésében a könyv írója, Dmitry Glukhovsky is segíteni fog.

GC 2019: Először mozgásban a SpongeBob-játék

A THQ Nordic nem sokkal az E3 előtt leplezte le az egyik új fejlesztését, amely egy régebbi éra felmelegített Spongyabob-játéka lett. A SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated most először látható akcióban.

GC 2019: Yooka-Laylee - a speedrunnerek álma

A Gamescomon kipróbálható változatokkal volt jelent a Nintendo 64-es Banjo-Kazooie szellemi örökösének szánt Yooka-Laylee folytatása, a Yooka-Laylee and the Impossible Lair, ami a speedrunnerek álma lesz.

D23: Impozáns kínálattal rajtol a Disney+

A D23 alkalmából kaptunk egy montázsvideót, ami igyekszik összefoglalni, micsoda kínálattal rajtol majd el novemberben a Disney+ előfizetéses szolgáltatás. A látottak alapján bőven lesz miből válogatnunk.

D23: Első előzetesen a Susi és Tekergő

A Disney nem áll le, és újabb klasszikusához készít élőszereplős változatot. Ezúttal Susi és Tekergő kalandjai kapnak egy felmelegített újrázást, igaz, a mozivásznat most elkerüli a film, helyette a Disney+-on kell majd keresnünk.

D23: Agents of S.H.I.E.L.D. - traileren az utolsó évad

Utolsó évadához érkezett az Agents of S.H.I.E.L.D.-sorozat, ami jövő nyáron debütál majd az ABC-n. Az időutazással fűszerezett Hydra-vadászat ezúttal is egészen izgalmasnak ígérkezik.