Hírarchívum - 2019. augusztus

D23: Újabb Marvel-sorozatok jönnek a Disney+-ra

A már eddig is bejelentett öt Marvel-sorozat mellé további három újat is bejelentett a Disney az éppen zajló D23 rendezvényen. Eszerint önálló sorozatot kap She-Hulk, Moon Knight és Ms. Marvel is.

D23: Hivatalos, készül az Obi-Wan-sorozat

A Disney megerősítette, hogy az eredetileg mozifilmnek készült különálló Obi-Wan Kenobi-kalandot végül nem hajították a kukába, helyette a Disney+ felhozatalát fogja erősíteni, méghozzá sorozat formájában.

D23: Befutott a The Mandalorian első előzetese

A tegnapi plakát után végre befutott a Disney+ egyik legjobban várt sorozatának, a The Mandaloriannek az első előzetese, ami egyszerre ígér vészjósló hangulatot és látványos akciót.

Dota 2 - új hős mutatkozott be

A Dota 2 nem minden nap frissíti a palettáját újabb hősökkel, a mai nap azonban különleges. Javában zajlik a The International, így a Valve bedobott még egy nagy durranást az izgalmak közé: egy sárkánylovagló öreg nénit.

Íme, a The Mandalorian hivatalos posztere

Megkezdődött a D23 Expo, a Disney nagyszabású rendezvénye, így nem lepődnénk meg, ha a napokban újabb infómorzsák érkeznének a messzi-messzi galaxisból... mint például a Star Wars: The Mandalorian első posztere!

Két indie gyöngyszemmel készül az Epic Store

Már tölthető a Fez, az Epic Games Store eheti ingyenes játéka, ezzel párhuzamban pedig megtudtuk azt is, hogy miket vághatunk zsebre a jövő héten. Készüljetek, mert két egészen briliáns független játék ütheti a markotokat!

Uncharted-film - ez a rendező is lelépett

Már összesen öt különböző rendező hagyta magára az Uncharted mozis feldolgozását, így akár már temethetnénk is a filmet, de a borús kilátások ellenére érkezett egy pozitív hír is.

Battlefield V - mégsem érkezik az 5v5-játékmód

A DICE már jó ideje belengette a Battlefield V kisebb csapatos, 5v5 felállású kompetitív játékmódját, de úgy tűnik, hogy ezek a tervek mégsem valósulnak meg. A fejlesztőcsapat a hibajavítást és más játékmódokat helyez fókuszba.

GC 2019: Elite Dangerous - videón az anyahajók

Nem túl gyakran frissül új tartalommal az Elite: Dangerous óriási univerzuma, de amikor igen, akkor feltétlenül érdemes pillantást vetni rá! A Gamescomon a Frontier lerántotta a leplet a várva-várt anyahajókról.

XIII - így fest a felújított változat

A Microids szélnek eresztette a XIII-remake első screenshotjait. A látottak alapján pontosan azt kapjuk majd, amire számíthatunk: az eredeti játék hű mását, csak éppen a képregényszerű látványvilág és néhány mechanika felturbózásával.