Hírarchívum - 2019. augusztus

D23: Kit Harington is csatlakozik az MCU-hoz

A D23 Expo apropóján jelentette be a Marvel Studios, hogy a Trónok harcával ismertté vált Kit Harington is csatlakozott a filmes univerzumához. Harington az Eternalsban kapott szerepet.

D23: Dátumot kapott a Black Panther 2

Habár a Fekete Párduc folytatását már a San Diegó-i Comic-Conon leleplezték, akkor még nem árulta el a Marvel Studios, hogy pontosan mikor számíthatunk a filmre. A D23-on erre is fény derült.

D23: Februárban folytatódik a The Clone Wars

Habár a napra pontos kilövés dátumát még homály fedi, egy körülbelüli időpontot már megosztott velünk a Disney azzal kapcsolatban, hogy mikor folytatódhat a Star Wars: The Clone Wars.

D23: Látványos posztert kapott az új Star Wars

Természetesen a decemberben mozikba kerülő Star Wars: The Rise of Skywalker is képviseltette magát a Disney saját rendezésű eseményén, a D23-on. Egy új poszterrel és néhány infómorzsával lettünk gazdagabbak.

GC 2019: Hangulatos traileren a The Waylanders

A tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Gato Salvaje Studio legújabb játéka, a Dragon Age: Origins és a Baldur's Gate-sorozat nyomán készülő, időutazásos szerepjáték, a The Waylanders, ami most kapott egy friss kedvcsinálót.

GC 2019: The Eternal Cylinder - nagyra nőtt Spore

A Gamescom előtti napokban mutatkozott be a Good Shepherd Entertainment és a Zeno Clasht is jegyző Ace Team első közös projektje, a The Eternal Cylinder, ami kicsit olyan lesz, mint a Spore szteroidon nevelkedett nagytesója.

GC 2019: Spiritfarer - mindenből egy kicsi

Az idei E3-on mutatkozott be a Thunder Lotus Games legújabb játéka, a Spiritfarer, ami egy állandóan úton lévő hajón élő kislány és cicája kalandját meséli el. A hajtás után negyedóra játékmenet-bemutató fogad titeket.

GC 2019: Vegytiszta bemutatón a Blasphemous

Ha minden igaz, szeptemberben mutatkozik be a Castlevania-sorozatból nagykanállal merítő, de elég erős Dark Souls-áthallásokkal rendelkező Blasphemous, aminek a Gamescomon kiállított demója 18 percnyi izgalmat ígér.

GC 2019: Nagyon ijesztő lesz a Moons of Madness

Az IGN a Gamescomon készített interjút a Funcom két képviselőjével, Natascha Rööslivel és Eirik Nergaarddal, akik rengeteg mindent elmesélnek a Rock Pocket Games Marson játszódó lovecrafti horrorjátékáról.

GC 2019: Blair Witch - amikor kialszanak a fények

Kevesebb, mint egy hét van már csak hátra a Layers of Fear-csapat fejlesztette Blair Witch megjelenéséig, de a fejlesztők azért kivitték magukra Kölnbe is a játékot, ahol egy elég tartalmas demót próbálhattak ki a jelenlévők.