Hírarchívum - 2019. augusztus

Dying Light 2 - megtekinthető a teljes E3-as demó

Ugyan az E3 alatt több alkalommal is láthattunk friss mozgóképes anyagokat a Dying Light folytatásáról, de végre befutott a Los Angeles-i expón bemutatott teljes bemutató is, amit a játék vezető dizájnere, Tymon Smektala narrál.

Befutott az Astral Chain utolsó előzetese

A hétvégén már kipróbálhatjuk a Platinum Games legújabb Switch-exkluzív akciójátékát, de előtte még van időnk lecsekkolni annak utolsó trailerét. Nem fogunk unatkozni az Ark rendfenntartóiként.

Dota 2 - két új hőst kapunk ősszel

Véget ért a The International, a Dota 2 nagyszabású bajnoksága, a Valve pedig több újdonsággal is meglepte a MOBA rajongóit. A sütiket osztogató Snapfire után bemutatkozott a misztikus Void Spirit is.

Kingdom Come: Deliverance - jön a modtámogatás

A modderközösség természetesen eddig sem henyélt, hiszen rengeteg életminőségi javítást hoztak a Warhorse szerepjátékába. Hamarosan azonban hivatalos toolkitet és a fejlesztők által támogatott felületet kapnak a munkához.

GC 2019: Death Stranding - kiszivárgott eligazítás

Ha nem zavarnak bennetek a jókora spoilerek, vagy a kézikamerás felvételek, akkor ismét belenézhettek Hideo Kojima sikervárományos játékába. Főhősünk, a Norman Reedus által alakított Sam átesik némi eligazításon.

WoW Classic - a Blizzard készül a tömegekre

A World of Warcraft Classic stressztesztjei és a korai névfoglalás bebizonyította, hogy igen komoly tömegek kíváncsiak az MMORPG újraélesztett korai változatára. Szerencsére a Blizzard már elvégezte az előkészületeket.

D23: Kedvcsinálón a Star Wars: Rise of Skywalker

A D23-ról érkezett beszámolók igaznak bizonyultak, tényleg vadiúj felvételek érkeztek az idén decemberben érkező Star Wars-moziból. A spoilerekre érzékenyek vigyázzanak: nagy fordulatnak lehetünk szemtanúi.

Mortal Kombat - Arnold hangja nélkül jön a T-800-as

Ahogy arról beszámoltunk, a Mortal Kombat 11 leendő vendégszereplőinek sorát erősíti a Terminátor is, azonban mint kiderült, a T-800-asnak csak a megjelenését mintázták Arnold Schwarzeneggerről.

Hamarosan Steamre is beköltözik a Hades

A Supergiant Games új fejlesztése az egyik első Epic Games Store-exkluzív volt, idén decemberben azonban lejár a fejlesztők megállapodása az Epic boltjával, és Steamen is megjelenik a játék.

Csütörtökön rajtol a Pokémon Masters

A The Pokémon Company korábban azt ígérte, még a nyáron elrajtol a Pokémon Masters, és bár alaposan kicentizte a dolgot, tartotta a szavát: csütörtökön jelenik meg a DeNA-val közösen fejlesztett mobiljáték.