Hírarchívum - 2019. augusztus

GC 2019: Tizenegy percig mozog a Devil's Hunt

Az angyalok és démonok háborújába csöppenünk majd a Devil's Huntban, ahol a démoni képességekkel bíró Desmonddal szállhatunk harcba. A világ sorsa múlik rajtunk, válasszuk bármelyik oldalt.

D23: Befutott a Black Widow első posztere

Habár még javában zajlanak a forgatási munkálatok, így a Black Widow stábja ki sem tudott látogatni a D23 Expóra, azért így sem kellett nélkülöznünk a Fekete Özvegyet. Egy posztert tudunk villantani ezúttal.

Nathan Fillion is szerepel az új Suicide Squadban

Habár még nem tudni, kit alakít, Nathan Fillion is szerepet kapott a The Suicide Squadban. Fillion a filmet rendező James Gunn nagy kedvence és egyik legközelebbi barátja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, véget ért az uborkaszezon, vége a többhetes böjtölésnek: augusztus utolsó napjaira alaposan felpörögtek a kiadók és fejlesztők, és ipari mennyiségű játékot küldenek a boltokba.

Októberben érkezik a Breaking Bad-film

Durván egy évvel ezelőtt erősítették meg a készítők, hogy készül a Breaking Bad-film, amely arra hivatott, hogy pontot tegyen Jesse Pinkman történetének a végére. A Netflix egy teaser társaságában jelentette be, hogy októberben várható a premier.

Így vagy úgy, de készül az új Pókember-mozi

Lapértesülések szerint a héten kirobbant Sony-Marvel balhé ellenére folytatódnak az új Pókember-film munkálatai. Ennek tükrében már csak az a kérdés, hogy visszatér-e a rendezői székbe az előző részek direktora.

Age of Empires IV - novemberben végre láthatjuk?

A várakozásokkal ellentétben a Gamescomon sem mutatták be az Age of Empires negyedik részét, a Microsoft továbbra is teasermódban beszél a játékról. Most a novemberi X019-ben lehet bízni.

GC 2019: Hét perc a Ghostrunnerrel

A Ghostrunner az idei Gamescom egyik legnagyobb meglepetése volt, most pedig egy hosszabb gameplay felvételt is tudunk mutatni nektek a cyberpunk Mirror's Edge-ről. Csekkoljátok!

GC 2019: Traileren a Mudrunner folytatása

A legkeményebb havas tájakra készülnek kivezényelni bennünket a Saber Interactive srácai, még szerencse, hogy adnak alánk néhány olyan gépszörnyeteget, amelyik biztosan megbirkózik a feladattal. Traileren a Snowrunner.

GC 2019: Mario és Sonic az 1964-es olimpián

Mario és Sonic csapata a tokiói olimpia apropóján is egymásnak esik, a megmérettetésnek emléket állító játékban azonban nem csak a 2020-as, hanem az 1964-es olimpiai játékok is megelevenednek.