Hírarchívum - 2019. augusztus

GC 2019: Toronyvédéssel erősít a Path of Exile

Bemutatkozott a Path of Exile: Blight, a nagy sikereknek örvendő ARPG legújabb frissítése. Ha kedvelitek a tower defense-játékokat, akkor érdemes szétcsapnotok a gombaként terjedő csúfságok közt is!

GC 2019: Mozgásban a Halo: Reach Firefight módja

Természetesen a PC-n. Noha egyelőre csak a fejlesztés egy korai állapotából származó felvételt kaptunk, a játék már így is egészen remekül futott, és hamarosan remélhetőleg mindenki számára kipróbálható lesz az alkotás.

GC 2019: Mire képes az RTX a Modern Warfare-ben?

Az idén esedékes Call of Duty: Modern Warfare kapcsán már rengeteg gameplay felvételt láthattunk, ám ezek többnyire nem a maximális grafikai beállításokat alkalmazták. Most viszont megérkezett az első csúcsra járatott RTX-es videó.

GC 2019: Íme, a Wasteland 3 gépigénye

Átlagosnak mondható gépigényt tudhat magáénak a Wasteland 3, amihez még egy új gameplay videó is érkezett a Gamescomnak hála. Ez alapján egészen izgalmas és látványos kalandok várnak a szerepjátékok rajongóira.

GC 2019: Űrutazás a Kerbal Space Program 2-vel

Úgy látszik, nagy mázlijuk van az űrkutatás szerelmeseinek, mivel a Kerbal Space Program 2 bemutatkozása mellett még egy konkrét űrutazós gameplay videót is tartogatott számukra az idei Gamescom.

GC 2019: Éles bevetésen a Comanche

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, újabb klasszikust éleszt újjá a THQ Nordic csapata a multiplayerre kihegyezett katonai helikopterszimulátorával, vagyis a Comanche fejlesztésével. Most egy gameplay videó is berepült róla.

GC 2019: 48 perc az RTX-es Minecrafttal

A Mojang és az Nvidia néhány szerencsés számára kipróbálhatóvá tette a valós idejű sugárkövetéssel felvértezett Minecraftot az idei Gamescom során, melyről most két videót is kaptunk.

GC 2019: Two Point Hospital - támadnak az ufók

Close Encounters címen új kiegészítőt kap a népszerű kórházmenedzser alkotás, mely során nem csak betegeinket rabolhatják el véletlenszerűen az űrhajók, hanem néha bizony ők is az orvosi szike alá fekszenek.

GC 2019: 21 percnyi lopakodás a Desperados III-ban

Azoknak, akik szeretik a western és a taktikai játékokat, nyilván nem kell bemutatni a legendás Desperados-franchise-t, mely hamarosan újabb epizóddal bővül. Ezúttal az újonnan bemutatott karakterről érkeztek meg az első gameplay felvételek.

GC 2019: The Witcher 3 - mozog a Switch-kiadás

Ismét mozgásban a The Witcher 3 Switch-változata. Az átirat az alapjáték mellett minden később megjelent kiegészítőt is tartalmazni fog, vagyis igazán komoly, komplett csomagot kapnak a rajongók.