Hírarchívum - 2019. szeptember

Megkezdik a Project xCloud nyilvános tesztelését

Az Inside Xbox legfontosabb híre talán az volt, hogy a Microsoft bejelentette, októberben megkezdi a Project xCloud nyilvános tesztelését. Üröm az örömben, hogy egyelőre csak három országban.

Új pálya érkezik a DayZ-hez

Habár az Inside Xbox tegnapi adása nem sok emlékezetes hírrel szolgált, arról mindenképpen érdemes szót ejteni, hogy új pályát jelentettek be a DayZ-hez, ahol a zombik mellett immár a medvék is megkeserítik az életünket.

Limitált PS4 Pro érkezik a Death Strandinggel

A Death Stranding kifejezetten sokat mutatott magából a Gamescom és a Tokyo Game Show apropóján, ezek után annyira nem meglepő, hogy a State of Play során csak futólag emlékeztek meg a játékról.

Két lemezen terpeszkedik a The Last of Us: Part II

Ha hihetünk a Best Buynak, a The Last of Us folytatása két Blu-ray-lemezen terpeszkedik majd, ami annak tükrében nem meglepő, hogy Neil Druckmann direktor szerint a The Last of Us: Part II az eddigi leghosszabb játékuk.

PS4-re is megjelent az L.A. Noire: The VR Case Files

Augusztusban már pletykáltak arról, hogy PlayStation 4-en is tiszteletét teheti az L.A. Noire: The VR Case Files: az átiratot végül a tegnapi State of Play apropóján jelentették be, és egyúttal azonnal ki is adták.

Decemberben végre elrajtol a Wattam

A Wattam Keita Takahashi, a Katamari Damacy atyjának legújabb agymenése, amely első blikkre pontosan annyira szürreális, mint a PlayStation 2-es klasszikus volt. Decemberben végre elrajtol.

Az Enhance közreműködésével készül a Humanity

A tegnap esti State of Play egyik újonca a Humanity volt, amely a jellegzetes megjelenésével annak ellenére égett be a memóriánkba, hogy a játékmenetéről még nem tudunk semmit.

Itt nézd vissza az Inside Xboxot!

Izgalmas késő esté elé nézünk, hiszen az este 22 órakor kezdődő State of Play után éjfélkor indul a Microsoft saját eseménye, az Inside Xbox, ahol a Sonyhoz hasonlóan rengeteg izgalmas dolgot mutatnak majd be.

Bemutatkozott az Arise: A Simple Story

A játékok fejlesztése mellett kiadói teendőket is ellát a lengyel Techland. Az ő gondozásukba került az Arise: A Simple Story című játék is, ami valamikor decemberben jelenik majd meg.

Civilization VI - novemberben új platformokon

Újabb platformokat hódít majd meg a Sid Meier nevével fémjelzett, történelemórának is beillő, civilizációkon átívelő Civilization VI. A sorozat legutóbbi kiadása ezúttal PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz megvásárolható.