Hírarchívum - 2020. május

Mortal Kombat 11 - launch traileren az Aftermath

Lassan már annyi előzetest kapunk a Mortal Kombat 11 DLC-jéről, az Aftermathről, hogy nem marad semmi meglepetés benne. Mindenesetre most megérkezett a launch trailer, hogy emlékeztessen: mindjárt újra bunyózhatunk.

Iron Man VR - már a mai nap kipróbálhatjuk

Még a mai nap folyamán kipróbálható demóval jelentkezik a PlayStation Store-ban a Marvel's Iron Man VR, így mindenki, aki rendelkezik a Sony VR-eszközével, belekóstolhat, hogy milyen érzés milliárdos playboyként repkedni.

DOOM Eternal - kikerül belőle a Denuvo Anti-Cheat

Egy frissítéssel nagyjából egy hete került bele, most pedig távozik is a Denuvo csalás elleni megoldása a DOOM Eternalból. Nem hinnénk, hogy a vitatott rendszer túl sok mindenkinek fog hiányozni.

Halo 2: Anniversary - milyen lett a PC-s port?

Pár napja már PC-n is elérhető a Halo 2 újradolgozott kiadása a The Master Chief Collection keretein belül. Az eddig megjelent epizódok is remekül lettek portolva, de voltak (vannak még) hibáik a mai napig. Vajon mi a helyzet a második résszel?

Grand Theft Auto V - túl a 130 millión

A Take-Two is előrukkolt a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentésével. Habár a kiadó nem számít túl erős évre az új megjelenések terén, bízik benne, hogy a korábbi címei elviszik majd a hátukon az évet.

Egy darabig még várnunk kell az új Saints Row-ra

Közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését a THQ Nordicot és a Deep Silvert is magába foglaló Embracer Group, ebből derült ki, hogy az idei üzleti évben biztosan nem ad ki AAA-játékot a cég.

Steamre költözik az Elasto Mania

Mindenki életében volt egy játék, amely meghatározta a számtechórákat - nálunk az Elasto Mania volt az. A kultklasszikussá vált motoros játék egy steames megjelenéssel erősít a huszadik születésnapja apropóján.

Méreteset csúszik a Kerbal Space Program 2

A koronavírus-járvány a Kerbal Space Program 2 fejlesztőinek is megnehezítette a munkáját, ezért a csapat bejelentette, hogy csak jövő ősszel tudják majd boltokba küldeni az űrhajóépítős szimulátort.

A Tencent segítségével készül el a System Shock 3

Egy beszédes domainfoglalás után már lehetett sejteni, mostanra pedig hivatalossá vált, hogy a kínai Tencent közreműködésével készülhet el a System Shock várva-várt harmadik része.

Frissítve: Gears 3 - készült belőle egy PS3-as port is

Bármennyire is összeforrt a Gears of War-franchise neve az Xbox márkával, sokáig pletykálták, hogy talán a Sony masináján is tiszteletét teszi majd egyszer. Most felkerült a YouTube-ra egy videó, amiben a harmadik rész egy PS3-as devkiten fut.