Hírarchívum - 2020. május

Kiszivárgott az Xbox Classic forráskódja

Örülhetnek az emulátorkészítők, nemrégiben ugyanis kiszivárgott online az eredeti Xbox játékkonzol forráskódja, ezzel együtt pedig a módosított Windows 2000 rendszermagja is.

Modern Warfare - visszatér Captain Price

Alig két hét van hátra a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonjából, így máris megkezdődött a találgatás: vajon ki lehet a Season 4 új operátora? A legújabb teaser arra utal, hogy egy legendás öreg rókát köszönthetünk újra.

Steamre tart a Sea of Thieves

Bő két évvel a megjelenése után végre Steamen is elérhetővé válik a Rare kalózos kalandja. A jelenleg csupán Xbox One-on, illetve a Microsoft Store-on megvásárolható játék most egy új előzetessel ünnepel.

G2A: lopott kulcsokat értékesítettek nálunk

A G2A és a játékfejlesztők viszonya nem épp felhőtlen. A digitális piacteret többször gyanúsították már azzal, hogy lopott játékkulcsok cserélnek ott gazdát, a fenntartó azonban ezt tagadta. Mostanáig, ugyanis a saját vizsgálatuk is erre jutott.

Nintendo Switchre készül az eredeti Baroque

Több mint húsz éve már annak, hogy a Baroque-ot piacra dobták. Az eredetileg Sega Saturnra megjelent játékot azóta többször is portolták (köztük Wii-re és mobilra is), idén pedig egy Nintendo Switchre szánt változatot láthatunk belőle.

40 éves a Pac-Man, új játékot kap a Twitchen

A Namco legendás játéka ma tölti be a negyvenedik életévét. A kis pontzabáló, szellemkergető korong új inkarnációt kap a Pac-Man Live Studio képében, ami Twitchen lesz játszható, és saját pályákat is készíthetünk benne.

Hamarosan demóval jelentkezik a Grounded

A Grounded koncepciója a következő: hangyaméretűre zsugorodtál, ezért a legapróbb lény is óriási veszélyt jelent számodra. A saját kertünkben való túlélősdit június elején kipróbálhatjuk PC-s és xboxos demóban is.

A vadnyugatra látogat a Borderlands 3 új DLC-je

A Gearbox srácai a Borderlands Show soron következő részében rántották le a leplet a Borderlands 3 új sztorikiegészítőjéről. Ebben a westerntémájú bővítésben egy új bolygóra látogatunk el, és számos új karaktert is megismerünk.

Valorant - kiderült, hogy mikor érkezik

Hamarosan zárja a kapuit a Valorant zárt bétája, ahova lelkes Twitch-nézéssel lehetett bekerülni. Elkeseredni azonban nem kell, ugyanis egy nagy lélegzetvétel után nyár elején érkezik is a végleges produktum.

A Civilization VI-ot adja most ingyen az Epic

Nagyon úgy tűnik, hogy igaznak bizonyulnak majd a múltheti szivárgások az Epic Games Store következő heti ingyenes játékairól, mert a mai naptól elérhető ajándék nem más lett, mint a Civilization VI.