Hírarchívum - 2020. május

Megjelent a Saints Row: The Third - Remastered

Péntek óta kapható a Saints Row: The Third remasterelt változata, ennek apropóján pedig a játék launch trailerét is megkaptuk a készítőktől. Ha kimaradt a Saints Row-sorozat talán legemlékezetesebb darabja, itt a lehetőség, hogy bepótold!

Augusztusban startol a Risk of Rain 2

Egy évnyi early access után elkészültnek tűnik a Risk of Rain 2. PC-n már augusztusban megjelenik, de a konzolosoknak még legalább őszig várniuk kell rá, ráadásul az ottani frissítések még csúsznak is jelenleg.

Havi műsorokkal jelentkezik majd az Outriders

Ahogy közelítünk az év végéhez, a People Can Fly és a Square Enix egyre többet fog elárulni az Outridersről. Hogy minél jobban bemutathassák játékukat, minden hónapban műsorral készülnek, amelyben alaposan a játékelemek mélyére ásnak.

Konzolokra is megjelenik a Project Warlock

A 2018-ban megjelent, retró ihletésű Project Warlock két év késéssel konzolokra is eljut. Az új portok megjelenésére egy júniusi héten számíthatunk, akkor már mindenki kipróbálhatja, milyen puskával és varázserővel irtani a démonokat.

Szupererőkkel focizunk a Street Power Footballban

Ha unod már a FIFA-t, és olyan futballjátékra vágysz, ami nem a hagyományos értelemben veszi komolyan a sportágat, akkor talán a Street Power Football lehet a te játékod. Freestyle, párharc és szupererők várnak az utcai foci világában.

Az Xbox Game Pass második májusi hulláma

Hiába kaptunk már május elején egy adag játékot az Xbox Game Pass kínálatába, nem ér véget a hónap második adag nélkül. A már beharangozott Alan Wake mellett a Minecraft: Dungeons és a Cities: Skylines is várja az előfizetőket.

Monster Train - itt nem a kalauz az ellenséged

A pakliépítős roguelike-játékok legújabb képviselője a Monster Train. Alvilági szörnyeiddel egy vonatot kell megvédened az angyali seregektől, mert ha a vasparipa nem ér célba, a pokol örökre befagy.

F1 2020 - szántsuk fel Monacót!

Újabb gameplay-előzetessel jelentkezett az F1 2020. Ezúttal a száguldó cirkusz legszebb, s egyben legtechnikásabb pályája, a monacói körfutam kerül terítékre. A látványra nem lehet panaszunk.

Egy teljes Christopher Nolan-filmet vetít a Fortnite

A mozik továbbra is zárva tartanak, de a Fortnite-ban nem kell betartani a két lépés távolságot. A Tenet trailerpremierjét követően Geoff Keighley bejelentette: a nyáron egy teljes mozifilmet is megnézhetünk a Fortnite vetítőin.

Látványos képeken az Outriders

Egyre izgalmasabbnak tűnik a Gears of War: Judgment és a Bulletstorm alkotóinak legújabb játéka. Az Outriders egy sztoriközpontú, kooperatívan is játszható looter-shooter, ahol a hagyományos fegyverek mellett elemi mágiával is pusztíthatunk.