Hírarchívum - 2020. május

Dead by Daylight - érkezik a Piramisfej

Négyéves a Dead by Daylight, így egy különleges fejezettel ünnepel az aszimmetrikus horrorjáték. Ezúttal a Silent Hill adta az ihletet, így játszhatóvá válik a Piramisfej, Cheryl Mason és egy ikonikus régi helyszín is.

Elmarad az idei BlizzCon

Nem túlságosan nagy meglepetés, de végre hivatalos: a legtöbb videojátékos rendezvényhez hasonlóan az idén ősszel esedékes BlizzCon is elmarad. A Blizzard 2021 első felében egy online eseménnyel pótolna.

Íme, a Games with Gold júniusi játékai

Lerántotta a leplet a Microsoft a Games with Gold júniusi játékairól. A felhozatal ezúttal inkább a különlegességek kedvelőinek a tetszését fogja jobban elnyerni, mintsem azokét, akik tripla A-s címekre számítottak.

TESO: Greymoor - látványos CGI-előzetes érkezett

A mai naptól elérhető PC-n a The Elder Scrolls Online következő nagyobb kiegészítője, a Greymoor, amellyel Skyrim sötét szívébe látogathatunk el - már ha persze nem félünk az ott tartózkodó rémségektől.

James Mangold rendezi az új Indiana Jonest

Nemrég a producer egy interjú során megerősítette, hogy James Mangold rendezi majd az új Indiana Jonest, valamint megnyugtatott mindenkit, hogy a forgatás a tervezett ütemben halad.

A No Man's Sky is bekerül az Xbox Game Passbe

Hamarosan nagyon olcsón felfedezhetjük a világűr végtelen tájait a No Man's Skyban, a hányatott sorsú játék ugyanis nemsokára bekerül az Xbox Game Pass könyvtárába.

Mafia II: Definitive Edition - hogy teljesít konzolon?

Pár napja már tudjuk, hogy az újradolgozott Mafia-részek közül a legtöbb figyelmet az első rész élvezi, azonban némi ráncfelvarráson a második rész is átesett, így adja magát a kérdés: hogy néz ki a páciens a műtét után?

The Last of Us: Part II - néhány helyen betiltották

Várható volt, hogy a Sony egyik legjobban várt exkluzív címe explicit tartalma miatt nem lesz a világ minden táján tárt karokkal fogadott vendég. Most azonban az is kiderült, hogy néhány országban konkrétan tiltólistára helyezték.

Videón a Black Ops 4 törölt sztorimódja

Különös lépést tett a Treyarch és az Activision, amikor 2018-ban egyjátékos sztorimód nélkül piacra dobták a Call of Duty: Black Ops 4-et. A most kiszivárgott videó bemutatja, hogy milyen lehetett volna az eltörölt kampány.

Smite - Cthulhu is játszható karakter lesz

Júniusban H. P. Lovecraft leghírhedtebb szörnyű agyszüleménye, Cthulhu is csatlakozik a Smite névsorához. A különféle mitológiák isteneit egymásnak eresztő MOBA egy új Battle Passt is indított.