Hírarchívum - 2020. június

Felvásárolta a The Surge fejlesztőit a Focus Home

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy felvásárolta a The Surge-sorozat mögött álló Deck13 csapatát, emellett belengette, hogy több játékbemutatóval is készül a közeljövőben.

Borderlands 3 - megjelent a Bounty of Blood DLC

Továbbra is tartja az ütemtervéhez magát a Gearbox csapata, ennek hála meg is érkezett a legújabb DLC a Borderlands 3-hoz, amely ezúttal egy vadnyugati kalandra invitálja a játékosokat.

Frissítve: Itt nézd vissza a Cyberpunk 2077-streamet

Ma este veszi kezdetét a Night City Wire nevű rendezvény, aminek a keretében rengeteg új dolgot láthatunk majd a készülő Cyberpunk 2077-ből - lesz itt új trailer, gameplay videó és beszélgetés is a fejlesztőkkel.

Íme, a Games with Gold júliusi játékai

Jó szokásához híven megvillantotta a Microsoft, hogy milyen játékokkal készül a júliusi hónapban az Xbox Live Gold- és Xbox Game Pass Ultimate-előfizetőknek. Nem lesz a legerősebb hónap, de azért panaszkodni sincs okunk.

Path of Exile 2 - idén már nem bétázunk

Hiába javult egy keveset a helyzet, a koronavírus továbbra is érzékelteti a hatását a játékiparban is. A legújabb áldozat ezúttal a Path of Exile 2 lett, aminek már biztos nem játszunk a bétájával az idei évben.

Kiderült, mikor lesz megtartva a Tokyo Game Show

Akárcsak az összes 2020-as rendezvényt, az idei Tokyo Game Showt is törölték, és áthelyezték a digitális térbe. Most már azt is tudjuk, hogy mikor indul egészen pontosan az online expó.

Overcooked 2 - új ingyenes DLC-vel bővül

Nem kell aggódni, ha már az összes recept a kisujjatokban van, mert szerencsére újabb - ráadásul ingyenes - DLC-vel bővül az Overcooked 2, így jóval könnyebb lesz kibírnunk a következő rész megjelenéséig.

Zombie Army 4 - a pokolnál is mélyebben

Megérkezett a Zombie Army 4 Hell Cult kampányának harmadik és egyben utolsó fejezete, a Deeper Than Hell. Az új karaktereket, fegyvereket és nehézségi szintet hozó kaland egy titokzatos ásatás mélyére vezeti a túlélőket.

Halo Infinite - beköszön egy régi ellenfél

Jövő hónapban többet is megtudhatunk majd a Halo Infinite-ről, a 343 Industries viszont már most felborzolta a kedélyeket a legújabb, rövidke teaserével. Úgy tűnik, ismét a Halo Wars 2 főellenfeleivel akaszthatjuk össze a bajszunkat.

Július 2-án nyitnak a Cinema City mozijai

Jövő hónaptól, rövidebb nyitvatartással ugyan, de újra nyílnak a Cinema City mozitermei Budapesten és vidéken egyaránt. Az első hónapban a legújabb magyar filmek kapják a főszerepet.