Hírarchívum - 2020. június

Távozott az Assassin's Creed: Valhalla igazgatója

A súlyos magánéleti botránya miatt hagyta el az Assassin's Creed: Valhalla csapatát Ashraf Ismail, a játék kreatív igazgatója. Az iparág veterán fejlesztője és a széria egyik legfőbb arca több mint egy éven át csalta a feleségét.

Pokémon Unite - MOBA Pikachuékkal

A tegnap esti Pokémon Presents adás során egy új játékot mutatott be a The Pokémon Company és a Tencent. A Nintendo Switchre és mobilkészülékekre érkező online harci arénában a kedvenc szörnyecskéink csatáznak majd a győzelemért.

Augusztusban érkezik a Project CARS 3

Egy halom friss képpel és egy napra pontos premierdátummal jelentkezett a Slightly Mad Studios következő versenyjátéka. Nem kell már túl sokat várnunk ahhoz, hogy ismét volán mögé ülhessünk.

Új előzeteseken a Marvel's Avengers

Lezajlott a Crystal Dynamics által fejlesztetett Marvel's Avengersről szóló livestream, és ezáltal rengeteg új látnivaló érkezett a játékból. A hangulatos sztoritrailer mellett több új gameplay videóval is gazdagodtunk.

Cyberpunk 2077-ajándékokkal kedveskedik a GOG

Négy gigabájtnyi digitális ajándékkal szeretne minket meglepni (és egyben ráhangolni) a CD Projekt RED a holnapi Night City Wire eseményre, ahol többek között végre újra mozgás közben láthatjuk majd a Cyberpunk 2077-et.

Star Wars: Racer - megérkezett Switchre és PS4-re

Az ígéreteknek megfelelően a tegnapi nap folyamán befutott a Star Wars: Episode I Racer Nintendo Switchre és PlayStation 4-re, így aki ezeken a konzolokon szeretné feleleveníteni a gyerekkori emlékeket, mostantól semmi akadálya sincsen.

Íme, a júniusi Xbox Game Pass-játékok másik fele

Sajnos június 30-cal rengeteg jó játék hagyja el a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, csüggedni azonban nincs okunk, ugyanis már a mai nappal új játékokkal bővül az Xbox Game Pass konzolon és PC-n egyaránt.

Shawn Layden: több 12-15 órás AAA-cím kellene

A SIE Worldwide Studios volt elnöke, Shawn Layden tavaly ősz óta most először nyilatkozott a nyilvánosság előtt a Gamelab Live esemény során, ahol többek között arról beszélt, hogy a jelenlegi AAA-játékfejlesztés miért nem fenntartható.

Videón a soha el nem készült Gyűrűk Ura-játék

Egy roppant érdekes videó került fel nem rég a YouTube-ra, amelyben egy soha be nem fejezett Gyűrűk Ura-játékból láthatunk jeleneteket. Nem volt egy túl szerencsés befektetés, a Traveller's Tales ugyanis egymillió dollárt költött a projekt demójára.

Mit láthattunk a New Game+ Expón?

A japán és amerikai kiadók által közösen szervezett New Game+ Expo elsősorban japán játékokra koncentrált. A felhozatalban olyan cégek címeit láthattuk, mint a Sega, az Atlus, az SNK vagy a WayForward.