Hírarchívum - 2020. július

Launch traileren a Carrion

Küszöbön a megjelenés, úgyhogy a Devolver Digital és a Phobia Game Studio egy animációs kisfilmként működő launch trailerrel emlékeztetett mindenkit: holnaptól mi válhatunk a horrorfilmek kegyetlen szörnyévé.

Novemberben jön nyugatra a Yakuza: Like a Dragon

Hiába kapható már Japánban a Yakuza: Like a Dragon, hozzánk (sok más játékhoz hasonlóan) késéssel érkezik meg csak. Mint kiderült, attól nem kell tartanunk, hogy jövőre marad, ugyanis már novemberben meg fog jelenni.

Kipróbálható játékok a hétvégére

Ugyan még csak a hét közepe van, de máris tudunk mit ajánlani a hétvégére, ha egy kis ingyenes játékra vágytok. Egyrészt a For Honor nyújt lehetőséget az új játékosoknak a próbára, másrészt a Blightboundba kóstolhatunk bele.

Company of Crime - válj a londoni alvilág urává!

A Company of Crime az 1960-as évek Londonjába kalauzol el minket, pontosabban annak alvilágába. Oldalt kell választanunk: vagy a legnagyobb bűnözőbirodalom urai leszünk, vagy a Scotland Yard kötelékében kapcsoljuk le a rosszfiúkat.

Origamikalandok várnak az A Tale of Paperben

Az A Tale of Paperben egy papírfiúcska, Line kalandjait követjük, aki a platformerakadályokat és az ellenfeleit nem power-upokkal, hanem a papírhajtogatás művészetével győzi le.

Mundaun - a ceruzával rajzolt horror

Az egyszemélyes projektként életre kelő Mundaun egyik legegyedibb vonása a ceruzarajzos esztétika. Az indie horrorkalandban az Alpokba látogatunk, ahol számtalan titok és fejtörő vár ránk.

70 játékot próbálhatunk ki a héten Xbox One-on

Folytatódik a Summer Game Fest játékdemókkal megpakolt nyári fesztiválja, a főszerepben pedig ezúttal az Xbox One-ra készülő független játékok állnak. A héten több mint 70 játékot próbálhatunk ki ingyenesen a Microsoft konzolján.

Új szigettel bővült a Temtem világa

A Crema Pokémon-szerű online játéka még csak korai hozzáféréssel érhető el, de máris komoly mennyiségű tartalommal rendelkezik. Most egy újabb helyszínnel, Kisiwa szigetével bővült a szörnyecskék világa.

UFC 4 - így fest az új harcrendszer

Pofonokban gazdag játékmenet-előzetest kapott az EA Sports UFC 4. A bemutató elsősorban a ketrecharcok mechanikai oldalát mutatja be, az Electronic Arts vancouveri csapata ugyanis alaposan átdolgozta a bunyók irányítását.

Közeleg a Samurai Jack: Battle Through Time

Ropogósan friss előzetest, vele együtt pedig fix megjelenési dátumot kapott a Samurai Jack: Battle Through Time. Az Adult Swim és a Soleil Games akciójátékában átélhetjük az időutazó szamuráj legnagyobb kalandjait.