Hírarchívum - 2020. szeptember

Tetoválások miatt megy bíróságra a Take-Two

Egy tetoválóművész beperelte a Take-Two Interactive-ot és a WWE-t, amiért azok az engedélye nélkül tüntették fel a közös játékaikban a Randy Orton karján látható tetoválásokat.

Holnap mutatkoznak be az új Black Ops zombijai

A Call of Duty: Black Ops - Cold War bejelentése óta tudjuk, hogy a játékban visszatér a zombimód, sőt nem is olyan rég teaselték nekünk a készítők, hogy hamarosan mozgás közben is láthatjuk a holtakat. Holnap lesz a nagy nap.

Lehúzza a rolót a FarmVille

Noha már egyáltalán nem beszélünk róla, a FarmVille egykor meghatározó eleme volt a casual játékpiacnak és a Facebooknak, mint játékplatformnak. Most jött a hír, hogy a cím az év végével lehúzza a rolót.

Nettó 800 giga hely lesz az Xbox Series X SSD-jén

A külföldi sajtó jóvoltából befutottak az első előzetesek a Microsoft erősebb következő generációs konzoljáról, az Xbox Series X-ről. Kiderült, hogy mekkora tárhellyel gazdálkodhatnak a játékosok, és megmérték a töltési időket is.

Observer: System Redux - ízelítő az új ügyekből

Újabb gameplay videóval jelentkezett a Bloober Team az Observer: System Redux kapcsán, az ötperces anyag a felújított változat vadonatúj mellékküldetéseiből ad egy kis ízelítőt.

iOS-en is streamelhetjük majd az xboxos játékainkat

Sajnos arról még nincs szó, hogy iOS-re költözhet a Microsoft felhőalapú szolgáltatása, de arra nemsokára az iPhone- és az iPad-tulajdonosok is lehetőséget kapnak, hogy a mobileszközeikre streameljék az xboxos játékaikat.

Crash Bandicoot 4 - TV-reklám érkezett

Ezen a héten pénteken érkezik a Crash Bandicott 4: It's About Time, ezért az Activision szeretné egy kicsit felpörgetni a játék körüli marketinget, amit ezúttal egy nagyon rövid élőszereplős reklámon érhetünk tetten.

Majdnem az EA vásárolta fel a Bethesdát

A múlt héten a Microsoft mindenkit meglepett azzal, hogy bejelentette a ZeniMax Media, és ezzel együtt a Bethesda Softworks felvásárlását - azonban a cég vezérigazgatója szerint nem ők voltak az egyetlen érdeklődők az évek alatt.

Yakuza 7 - dátumot kapott a PS5-ös kiadás is

Még augusztus végén derült ki, hogy egész pontosan mikor érkezik a Yakuza: Like a Dragon PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re - a mai napon pedig azt is megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a PlayStation 5-ös verzióra.

Metal Gear Solid-remake érkezhet PC-re és PS5-re?

Érdekes pletykák kaptak szárnyra a Metal Gear Solid-szériával kapcsolatban egy pár nappal ezelőtt, amelyek azután csak még érdekesebbé váltak, hogy a Konami klasszikusai újra elérhetővé váltak a GOG-on.