Hírarchívum - 2020. szeptember

Godfall - bukott és őrült istenek

Minden egy szörnyű háborúval kezdődött, amelyben bajtárs a bajtárs, testvér a testvér ellen fordult. Az egykor vállt vállnak vetve küzdő Orin és Macros most egymás életére tör. Erről szól a Godfall legújabb előzetese.

Sztorielőzetesen az Assassin's Creed: Valhalla

Az Assassin's Creed: Valhalla legújabb előzetese ízelítőt ad nekünk az előttünk álló történetből. Megismerjük Eivor testvérét, akinek kulcsszerepe van a játék eseményeiben, és végre az asszaszinok is bemutatkoznak.

Ezek az Xbox Game Pass októberi újdonságai

Habár a Gold-előfizetők láttak már szebb ajándékcsomagokat is, az Xbox Game Pass frontján nem lesz okunk a panaszra. Összesen öt új játékot kapunk, mégis elég két szót mondanunk: DOOM Eternal.

Íme, a Games with Gold októberi játékai

Búcsúzunk a szeptembertől, így ideje felkészülni az Xbox Live Gold-előfizetésünkhöz járó új címekre! Láttunk már erősebb felhozatalt, de az ajándékok közt akad egy egészen friss újdonság is.

Két hét múlva rajtol a Torchlight III

A Perfect World és az Echtra Games bejelentette: a Torchlight III hamarosan elhagyja az Early Accesst, ezzel pedig nem csak PC-n, de konzolokon is elérhetővé válik a Diablo-szerű akció-RPG.

Xbox Game Pass - novemberben társul az EA Play

A Microsoft korábban már bejelentette, hogy az Xbox Game Pass Ultimate felhasználói hozzáférhetnek majd az EA Play játékkatalógusához is, ma pedig azt is elárulták, hogy erre pontosan mikortól lesz lehetőségük.

Két új szerepjátékon dolgozik az inXile

Nem ül a babérjain a Wasteland 3 fejlesztőcsapata. Brian Fargo, az inXile Entertainment elnök-vezérigazgatója egy rajongói tweetre válaszolva árulta el, hogy a stúdió tervezőasztalán máris két új RPG-projekt hever.

Modern Warfare - elindult a hatodik szezon

A mai napon élesedik a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone hatodik szezonja, amely szokás szerint új pályákkal, fegyverekkel, operátorokkal és játékmódokkal pezsdíti fel a lövöldéket. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Launch traileren a The Walking Dead: Onslaught

A mai napon megjelent a The Walking Dead: Onslaught, a Survios csapata pedig megragadta az alkalmat, és összedobott egy piszkosul hangulatos előzetest. Ez lehet az a zombis VR-játék, amire mindig is vártunk?

Készül a Teslagrad folytatása

Második részt a kap a 2013-ban megjelent, független fejlesztésű Teslagrad. Az ígéretek szerint a folytatásban minden visszaköszön majd, amiért az eredeti játékot szerettük, de természetesen újdonságokra is számíthatunk.