Hírarchívum - 2021. január

Animés kitérőt tesz a Tomb Raider a Netflixen

Újabb videojátékos címet húzott be a Netflix, a tegnapi bejelentés szerint a streamingszolgáltásra egy animesorozat érkezik majd a Tomb Raider alapján. Már azt is tudjuk, hogy mikor játszódik az adaptáció története.

HWSW: Minden várakozást felülmúlt a Microsoft

A várakozásokat felülmúló eredményekről számolt be a Microsoft. A cég növekedését továbbra is a pandémia hatásai segítik, így többek között az otthoni szórakozáshoz használt termékek is jól mentek a negyedévben.

Sea of Thieves - indul az első szezon

A kalózok is belekóstolnak a szezonozásba a Sea of Thievesben, ma kezdetét is veszi az első, nagyjából három hónapos időszak. Új kihívások, új fejlődési rendszer és hasonlóak várnak a viharedzett tengeri rókákra.

Ashwalkers - súlyos döntések a világvége után

A Life is Strange egyik alkotójának legújabb játékában egy posztapokaliptikus világon kell átnavigálnunk egy csapat túlélőt. Komoly döntések várnak majd ránk, amelyekkel befolyásoljuk a csoport egységét és túlélését.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

The Day Before - újabb túlélőjáték a láthatáron

Amerikán végigsöpört egy fertőzés, maroknyi túlélőt és sokkal több zombit hátrahagyva. A The Day Before ebbe a kegyetlen világba kalauzol el minket, ahol a többi játékossal a civilizáció újraindítói vagy egymás elpusztítói lehetünk.

A Tencent bevásárolta magát a Dontnodba

A Tencent továbbra sem lassít. A kínai videojátékipari gigász ezúttal a Life is Strange-játékok alkotóinál vásárolt be részvényekből, amelyből a Dontnod a kiadói törekvéseit fogja finanszírozni.

Mélyebben a Destruction AllStarsról

A PlayStation 5 hamarosan érkező, nyaktörő sebességű arénajátékáról, a Destruction AllStarsról tudhattuk meg a leglényegesebbeket a tegnapi State of Play-bemutatónak köszönhetően.

Íme, a PlayStation Plus februári kínálata

A januári kínálat után sem húzza be a kéziféket a Sony, és ismét három játékkal bővíti a PS5-tulajok PS Plus-előfizetés mellé járó játékainak listáját - méghozzá nem is akármilyen címekkel!

Persona 5 Strikers - felsorakoznak a fantomtolvajok

Újabb előzetessel jelentkezett a jövő hónap végén érkező Persona 5 Strikers. A képsorok között rengeteg, az előző részből ismerős fantomtolvajt üdvözölhetünk, akik jobb formában vannak, mint valaha!