Hírarchívum - 2021. január

Társasként tér vissza a Monster Hunter World

A videojátékok világában már óriásit aratott a Monster Hunter World, hamarosan pedig eljön az ideje, hogy a nappaliban vagy a konyhaasztalon vágjunk neki a szörnyvadászatnak.

Hitman 3 - mit hoz a jövő?

Az előző két epizód precedensét figyelembe véve nem túl meglepő, hogy a Hitman 3 sem marad megjelenés utáni extra tartalmak nélkül, úgy tűnik azonban, hogy az IO Interactive csavar egyet az eddigi formulán.

Ingyenes az Ultimate Epic Battle Simulator

Vajon egy állig páncélozott lovag le tudna győzni száz csirkét? És ezret? Ha titeket is foglalkoztatnak ezek a fontos kérdések, akkor most választ találhattok az Ultimate Epic Battle Simulatorban.

Age of Empires II - hadba vonulnak a nyugat lordjai

Nem lehet mindennapos dolognak nevezni azt, amikor egy játék remasterelt kiadása kap egy tartalmas kiegészítőcsomagot - márpedig pontosan ez történt pár nappal ezelőtt az Age of Empires II: Definitive Editonnel.

Limitált ideig NFL-játékmódot kap a Rocket League

Jövő héten kerül megrendezésre az aktuális Super Bowl, aminek az alkalmából egy hét erejéig az amerikai foci szabályaihoz igazodó játékmóddal bővül majd a Psyonix autósjátéka, a Rocket League.

Az HBO GO-ra is befut a Justice League: Snyder Cut

Eddig is hallhattunk már pletykákat arról, hogy idén tavasszal debütálhat a rajongók által várva-várt Justice League: Snyder Cut, de formális megerősítés még nem érkezett a film premierdátumáról - egészen mostanáig!

Black Ops: Cold War - traileren az új zombis pálya

Miután az Activision az ingyenes héttel felcsigázta az érdeklődőket, pár nap múlva egy vadonatúj pályát is elérhetővé tesz a Call of Duty: Black Ops - Cold War zombimódjához. Az úti cél ezúttal a napsütötte Vietnam.

Terminator: Resistance - késik a next-gen update

Sajnos nem tudja tartani a Reef Entertainment és a Teyon a korábban beharangozott márciusi debütálást a Terminator: Resistance Enhanced kiadása esetében, így egy hónapot csúszik a premier.

Yakuza Remastered Collection - befutott a gépigény

Tegnap PC-re is befutott a Yakuza 3-4-5 Remastered játékokat magába foglaló gyűjtemény, a Yakuza Remastered Collection, ennek örömére a Sega közzétette az újrakeverések abszolút barátinak nevezhető gépigényét is.

Tölthető az Immortals: Fenyx Rising demója

Tegnap befutott az Immortals: Fenyx Rising első letölthető tartalma, emellett pedig megkaptuk a játék demóját is - ha eddig vacilláltál a vásárlással, nem is találnál jobb segítséget a döntéshez!