Hírarchívum - 2021. január

Cyberpunk 2077 - boldogok a modkészítők!

A hétvégi frissítést követően is akad még letöltenivaló a Cyberpunk 2077 játékosai számára: a CD Projekt RED elérhetővé tette a hivatalos modding eszközöket, emellett egy gyorsjavítás is érkezett a legutóbb game-breaking bughoz.

Marvel's Avengers - újabb War Table-adás érkezik

Hamarosan újabb War Table-adással jelentkezik a Square Enix és a Crystal Dynamics a Marvel's Avengers kapcsán, amely a következő frissítésre és a next-gen változatokra fókuszál majd.

Már tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Bár minden jel erre mutatott, az Epic bejelentette, hogy idén is folytatja az akciósorozatát, és minden héten újabb ajándékkal lepi meg a felhasználóit. A legutóbbi cím már tölthető is.

Hidden Deep - minden sci-fi horror így indul

Mintha az Another World és A dolog szerelemgyereke lenne a Hidden Deep, amely az egy főből álló Cogwheel Software első játéka lesz. A sci-fi horror körítéssel felvértezett puzzle-platformert a jövő héten ki is próbálhatjuk majd.

Nem készül több tartalom a Bleeding Edge-hez

A Ninja Theory bejelentette, hogy bár játszható marad, a jövőben nem érkezik több tartalom a tavaly megjelent Bleeding Edge-hez. A csapat ehelyett a három készülőfélben lévő projektjére koncentrálna.

Egyesítenék a Tomb Raider-idővonalakat a készítők

A Crystal Dynamics már javában dolgozik a Tomb Raider-sorozat jövőjén, és bár egy darabig ne várjunk bejelentést tőlük, azt már most elárulták a srácok: a jövőben egyesítenék a klasszikus sorozat és a rebootolt trilógia idővonalait.

Megjelenési dátumot kapott az Evil Genius 2

Úgy tűnik, nem kell már látványosabb csúszásra számítanunk az Evil Genius 2: World Domination esetében: a Rebellion némi friss látnivaló társaságában harangozta be a játék napra pontos megjelenési dátumát.

Bemutatkozik az új Skate fejlesztőcsapata

Az Electronic Arts tavaly végre beadta a derekát, és elkészülhet a Skate-sorozat várva-várt folytatása. A kiadó nem bízza a véletlenre a munkálatokat, és Skate-veteránokkal a fedélzeten alapított új fejlesztőcsapatot a játékhoz.

Launch traileren a The Medium

Mától játszható a Bloober Team legújabb horrorjátéka, a The Medium, amelyben párhuzamosan fedezhetjük fel a mi valóságunkat és egy szellemvilágot. Hangolódjunk rá a launch trailerrel!

Áprilisra csúszik a Returnal

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg márciusban a PlayStation 5-exkluzív Returnal, az imént a készítők bő egy hónappal halasztották el a premiert. Extra polírozás vár a játékra a hátrelévő időben.