Hírarchívum - 2021. január

Wasteland 3 - új nehézségi fokozatot hozott a patch

Élesedett az 1.3-as update az inXile Entertainment RPG-jéhez, a Wasteland 3-hoz, ami rengeteg apróbb javítás mellett egy új nehézségi szintet is magával hozott a játékba: a sokat sejtető Tourist módot.

Jön a Monster Hunter Rise témájú Switch-modell

A Nintendo kiemelt figyelmet szentel a hamarosan érkező Switch-exkluzív Monster Hunter Rise-nak, ennek köszönhetően pedig egy elképesztően stílusos dizájnnal ellátott modellt is a piacra dob a hibrid konzoljából.

Friss előzetest kapott a Raya és az utolsó sárkány

Egy vadonatúj és látványos trailerrel jelentkezett a Disney a Jégvarázs, illetve a Hős6os alkotóinak legújabb animációs filmje, a Raya és az utolsó sárkány kapcsán. Remélhetőleg a premierre újra kinyitnak majd a mozik.

Resident Evil: Village - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

Nem lesz egy párfilléres mulatság a Resident Evil: Village gyűjtői kiadása, ugyanis a Collector's Edition átszámolva nagyjából félmillió forintért kerül majd a boltok polcaira - cserébe többek között megtalálható lesz benne Chris kabátja is.

Íme, a The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

Idén sem maradnak újdonságok nélkül a The Elder Scrolls Online játékosai. Idén a Gates of Oblivion történetszálát követhetik a kalandorok, melynek első fejezete Blackwood mocsárvidékére vezet bennünket.

Minden elvárást túlszárnyalt a Deep Rock Galactic

Nem könnyű az óriásbogarakkal hadakozó űrtörpök élete, de az biztos, hogy piszkosul szórakoztató. Erről tanúskodik az a kétmillió játékos is, aki a pénztárcájával szavazott a Ghost Ship Games kooperatív játékára.

Project 007 - az IO Interactive trilógiát tervez

Az IO Interactive nagyot ment a Hitman-trilógia lezárásával, de a dánok mégsem veszik ki a jól megérdemelt pihenőt. Már javában készítik a James Bond-játékukat, amiből végül egy nagy kaliberű, háromrészes sorozatot szeretnének kerekíteni.

Csak jövőre érkezik a The Lord of the Rings: Gollum

Habár az eredeti tervek szerint még idén befuthatott volna a The Lords of the Rings: Gollum, a Daedalic Entertainment elárulta, hogy csak 2022-ben szegődhetünk a drágaszág nyomába.

Kevin Hart a Borderlands-film fedélzetén

Hamarosan megkezdődik a Borderlands mozis adaptációjának budapesti forgatása, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza Roland, az elitkatona szerepét. Cate Blanchett Lilithje mellett Kevin Hartot láthatjuk majd a vásznon.

Dead Cells - rajzfilmes kedvcsinálón a Fatal Falls

Megjelent a Dead Cells második nagy kiegészítőcsomagja, amit a Motion Twin egy nem mindennapi előzetessel koronázott meg. Ebből a meséből szívesen megnéznénk akár egy egész évadot is!