Hírarchívum - 2021. március

Négymillió példánynál jár a Monster Hunter Rise

A várakozásoknak megfelelően letarolta a piacot a Monster Hunter-sorozat (egyelőre) Nintendo Switch-exkluzív felvonása, a játékból több mint négymillió példány fogyott az elmúlt napokban.

We Are Football - futballmenedzser a THQ Nordictól

A futballmenedzser-játékok piacán a Segának és a Sports Interactive-nak kikezdhetetlen monopóliuma van a Football Manager-szériával, a THQ Nordic mégis úgy döntött, hogy megpróbálkozik a trónfosztással.

A Forma 1 is beköszön a Rocket League-be

Hamarosan elrajtol a Rocket Leauge legújabb szezonja, amelynek részeként különféle NASCAR- és a Forma 1-tartalmak is várják majd a rajongókat. Csekkoljátok az első kedvcsinálót!

A Sega volt az év kiadója a Metacriticnél

A Metacritic is közzétette a szokásos évösszegzését, amelyben a kiadott játékaik pontszámai alapján rangsorolja a kiadókat. A tavalyi évben a Sega győzedelmeskedett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű megjelenési listával fordulunk rá az áprilisra és a húsvétra, szinte minden platformra érkezik majd valamilyen finomság a következő napokban. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Elhagyta a BioWare-t az Anthem direktora

Közel tíz év közös munkát és az Anthem újragondolt változatának lelövését követően döntött úgy Jonathan Warner, hogy elhagyja a BioWare fedélzetét. Azt egyelőre nem árulta el, hogy mihez kezd ezután.

Májusban új platformokra látogat a MechWarrior 5

Noha az utóbbi időben a készítők mindent elhalasztottak MechWarrior 5-fronton, amit lehetett, így legalább egy napon rajtolhat el a játék konzolos változata és az első nagyobb kiegészítő.

Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

Remek rajtot vett a Crash Bandicoot: On the Run!

Csütörtök óta érhető el a Crash Bandicoot-sorozat mobilos mellékága, az On the Run! Az elemzők becslései szerint a free-to-play játék remek rajtot vett, igaz, a szintén házon belüli Call of Duty: Mobile-nak nem lehet kihívója.

Újabb Transformers-film készül

Lapértesülések szerint Angel Manuel Soto és Marco Ramirez következő projektje egy Transformers-film lesz - a Paramount Pictures láthatóan továbbra sem tett le a sorozat folytatásáról.