Hírarchívum - 2021. március

Befutott az Outriders végleges gépigénye

Karnyújtásnyira vagyunk az Outriders megjelenésétől, hiszen holnap debütál a People Can Fly legújabb alkotása, aminek nemrég megkaptuk a frissített - és feltételezhetően végleges - PC-s hardverigényét.

Launch traileren a Disco Elysium: The Final Cut

Az ígéreteknek megfelelően tegnap végre befutott a Disco Elysium bővített kiadása, a The Final Cut PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Google Stadiára. Ennek örömére a ZA/UM most egy új launch trailert is kiadott a játékhoz.

Ingyenes a XIII eredeti változata

Jókora csalódást okozott tavaly a XIII felújított változata, így még szerencse, hogy az eredeti, 2003-as változat továbbra is elérhető. Erre a verzióra csaphattok most le ingyen a GOG jóvoltából.

Íme, a Games with Gold áprilisi felhozatala

Április közeledtével a Microsoft elárulta, hogy milyen játékokra csaphatnak le az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetői. Jövő hónapban vikinggé, kamionsofőrré vagy futurisztikus harcossá válhatunk.

Bemutatkozott az EA Sports PGA Tour

Hat év kihagyás után újra meglengeti a golfütőt az Electronic Arts. A széria EA Sports PGA Tour néven indul újra, az első infómorzsák alapján pedig komoly figyelem kerül majd az újgenerációs látványvilágra.

Ismerős ellenfelek a The Witcher második évadában

Lassan véget ér a The Witcher második szezonjának forgatása, a Redanian Intelligence pedig újabb fotókat hozott a szettről. Úgy tűnik, a Wild Hunt lidérclovasai is feltűnhetnek majd az új epizódokban.

Ripout - rémségekkel teli bárkák mélyén

Érdekes kooperatív horrorlövöldét mutatott be a Pet Project Games aprócska csapata. A Ripoutban sötéten sodródó űrhajókat fedezhetünk fel, melyek gyomrába borzalmas idegen szörnyetegek fészkelték be magukat.

A vártnál korábban érkezik a Black Adam-film

Black Adam az eredeti tervek szerint csupán 2022 decemberében lépett volna a reflektorfénybe, ehelyett viszont már jövő nyáron találkozhatunk Shazam legnagyobb ellenlábasával.

Lumote - 3D-s platformjáték a víz alatt

A Lumote-ban egy pici biolumineszcens lényt irányítunk, hogy a vízalatti világát megmentse egy gonosz uralkodótól. Számos fejtörőn és platformerelemen keresztül vezet az út a sikerig.

Saját játéktermet építhetünk az Arcade Paradise-ban

A játéktermek neonfényes aranykorába repít minket vissza az Arcade Paradise, amelyben a családi mosodát kell játékgépekkel teli, virágzó üzletté alakítanunk. Ráadásként a játékban található 35 játékgép mindegyike játszható is.