Hírarchívum - 2021. április

Online móddal erősít a Super Mario Party

Nehéz mostanság egy fedél alá hozni a teljes baráti kört, így a Nintendo alaposan kibővítette a Super Nintendo Party online funkcióit. Mindezt egy ingyenes frissítés beszerzésével érhetjük el.

Sherlock Holmes: Chapter One - újabb Q&A

A Frogwares képviseletében Sergey Oganesyan újra összeszedte a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a Sherlock Holmes: Chapter One-nal kapcsolatban. Választ kapunk arra, hogy ki Jon, lesz-e folytatás, és hogy terveznek-e más platformokkal is.

Holnaptól korai hozzáférésű a Scavengers

A 343 Industries-veteránokkal alapított Midwinter Entertainment a csapatalapú lövöldéket egy sandboxosabb megközelítéssel próbálja feldobni. Miközben guberálnak és küzdenek a helyi vadvilággal, a játékosok egymásra is vadásznak.

Újra megmutatta magát a Lost Soul Aside

Évek óta nem láttuk már mozgásban a Lost Soul Aside-ot, amit egyetlen diák kezdett el, de ma már komoly fejlesztőcsapat dolgozik rajta. Az akció-szerepjáték most egy látványos, tizennyolc perces gameplay-videóval bukkant fel megint.

Megjelenéskor EA Playbe kerül a Knockout City

A Knockout City új megvilágításba helyezi a sulis kidobóst – egy sokkal agresszívebb és akciódúsabb megvilágításba. A játék már a megjelenése napján bekerül az EA Playbe, és ezzel együtt az Xbox Game Pass kínálatába is.

Arénamóddal bővül az Apex Legends

Egy hét múlva befut az Apex Legends következő frissítése, amit a fejlesztők Legacy alcímmel láttak el. Azon túl, hogy kapunk egy új karaktert, egy vadonatúj játékmóddal is bővül a battle royale: az Arenas most bemutatkozott.

Több időnk lesz a Resident Evil: Village demójára

A Capcom által két hete bejelentett új Resident Evil: Village-demó első két köre már lefutott, csak az utolsó, multiplatformos verzió van hátra. A rajongók felzúdulása után az eredeti 24 órás hozzáférhetőségi időszakot meghosszabbították.

Nem mondanak le a rajongók a Days Gone 2-ről

A Days Gone-fanok nem akarják elfogadni, hogy a Sony lemondott a Bend Studio zombis játékának folytatásáról, éppen ezért egy petíciót indítottak nemrég, hátha sikerül nyomást gyakorolniuk a cégóriásra.

Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A hétvégén már belépünk a májusba, ezért időszerűnek látta a Microsoft, hogy elárulja, milyen ajándékjátékokkal készül a következő hónapban bővíteni az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek gyűjteményét.

Már játszható a Psychonauts 2, és idén megjelenik

Igen, létezik, igen, játszható, és igen, idén már tényleg a boltokba kerül a Psychonauts folytatása - legalábbis ezt ígéri a legújabb Twitter-posztjában a Double Fine Productions csapata.