Hírarchívum - 2021. április

Warframe - júliusban visszatér a TennoCon

Idén nyáron ismét összegyűlnek a Warframe cybernindzsái, hogy megünnepeljék a már több mint nyolc éve zakatoló játékot. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan teljes mértékben digitális lesz.

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.

Új játékmódot teasel az Apex Legends

Napokon belül kezdetét veszi az Apex Legends legújabb szezonja, amely a Titanfall-behatásoknak köszönhetően a Legacy alcímet kapta. Érkezett egy eszement előzetes is, és úgy tűnik, hogy egy vadiúj játékmódnak is örülhetünk.

Blood Bowl 3 - pályára lépnek az orkok

Idén harmadjára is visszatér a Warhammer Fantasy világának különös sportjátéka, a Blood Bowl. A pályán nem találkozhatunk majd a fekete orkoknál vérszomjasabb bestiákkal - róluk szól a legfrissebb bemutatóvideó.

1080p-re vált a PlayStation Now

A letöltött játékokat természetesen eddig is az eredeti felbontásukban játszhatták a PlayStation Now előfizetői, hamarosan azonban a közvetlenül streamelt játékokat is Full HD-ban élvezhetjük.

Bejelentésre készülnek a Judgment fejlesztői

Éppen ma jelent meg a Judgment újgenerációs változata, de úgy tűnik, a Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio még nem végzett a Yakuza-sorozat mellékágával. Két hét múlva újabb nagy bejelentés várható.

Júliusban elhagyja az Early Accesst a Chernobylite

Habár pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, azt már tudjuk, hogy valamikor júliusban végre kilép majd a korai hozzáférésből a Chernobylite, és ezzel együtt megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is a The Farm 51 játéka.

Remekül fogy a Frostpunk, ünnepelnek a készítők

Jelentős mérföldkövet léptek át a Frostpunk eladásai, ugyanis mostanra több mint hárommillió példány talált gazdára a posztapokaliptikus városmenedzselős játékból. A fejlesztők most egy hatalmas leárazással ünneplik a sikert.

Nyáron jön a mobilos The Witcher korai verziója

Idén nyáron már a hátunkra vehetjük az acél- és az ezüsttelefonjainkat, ugyanis ekkor rajtol el korai hozzáférésben a The Witcher: Monster Slayer, amiben néhány szerencsés vaják kipróbálhatja, milyen a kinti világban a szörnyvadászat.

Call of Duty: Warzone - így néz ki az új Verdansk

Meghalt a király, éljen a király! Hiába semmisült meg egy atomrobbanásnak köszönhetően a Call of Duty: Warzone jól ismert pályája, a Verdansk, így sem kell lemondanunk róla - csak egy kicsit visszautazunk az időben a 80-as évekbe.