Hírarchívum - 2021. április

Resident Evil: Village - kedvcsinálón a demó

Ma este hét órától ismét megpróbálhatunk Lady Dimitrescu kastélyába belopakodni a Resident Evil: Village playstationös demójában, amire a Capcom most egy exkluzív trailerrel szeretne minket ráhangolni.

Szép számokat produkál a The Witcher-trilógia

A CD Projekt RED 2020-ra vonatkozó üzleti jelentéséből derült ki, hogy a Cyberpunk 2077 mellett Geraltnak sem kell szégyenkeznie az eladásokat illetően, hiszen csak a The Witcher 3-ból már több mint 30 millió példányt értékesítettek.

PlayStation 4-re is megjelenhet a Godfall?

Habár a bejelentéskor kifejezetten úgy reklámoztak a Godfallt, hogy a PlayStation 5 erejének köszönhetően valósulhatott meg a Counterplay Games looter-slashere, de egy friss bejegyzés most arról árulkodik, hogy talán a PS4-et sem kerüli el a játék.

Launch traileren a felújított Nier Replicant

Pár nappal ezelőtt végre megjelent az alapos ráncfelvarráson átesett Nier Replicant. Ennek örömére a Square Enix egy launch trailerrel jelentkezett a remaster kapcsán, amibe ezzel együtt a játékról alkotott véleményeket is belefűzték.

Ismét mozgásban a Scarlet Nexus

Alaposan felpörögtek az események a Scarlet Nexus körül, hiszen a Bandai Namco akció-szerepjátéka néhány hónapon belül megjelenik. Ezúttal két gameplay-felvételt kaptunk, így közelebbről is szemügyre vehetjük a látványos harcrendszert.

Sylvanasról szól az új World of Warcraft-regény

Idén ősszel újabb kötettel bővül a Warcraft-univerzum könyvtára. Christie Golden legújabb regénye, a World of Warcraft: Sylvanas az elfek bukott íjásztábornokáról és a Horda korábbi vezetőjéről szól majd.

Nyáron jön a Phantasy Star Online 2: New Genesis

Idén júliusban teljesen átalakul a Phantasy Star Online 2. A Sega MMORPG-je teljesen új harcrendszerrel és alaposan felturbózott látványvilággal zárkózik fel az új generációhoz.

Készül a Captain America 4

A Disney+ legújabb Marvel-sorozata, a The Falcon and the Winter Soldier nagy sikernek örvend, melynek hála zöld utat kapott a negyedik Amerika Kapitány-film is. A forgatókönyvért a sorozat showrunnere felel majd.

Egymillió felett jár az It Takes Two

Jókora mérföldkövet tudhat maga mögött a Hazelight Studios fantasztikus kooperatív játéka, az It Takes Two. A megjelenése óta több mint kétmillió játékos próbálta helyrehozni May és Cody házasságát.

Ingyenes hétvégét tart a Warhammer: Vermintide 2

Ha egy kis kooperatív mókára vágytok a hétvégén, és nem szívlelitek a patkányokat, akkor mindenképpen tegyetek próbát a Vermintide 2-vel! Az ingyenes próbaidőszak alatt még a Chaos Wastes új expanzióját is kipróbálhatjátok.