Hírarchívum - 2021. június

Hamarosan újra hallunk a Dying Light 2 felől

A jövő héten újabb videóbemutatót tart a lengyel Techland, amelyben a Dying Light 2: Stay Human egyik újabb aspektusát járják majd körbe részletesebben a fejlesztők.

Még pár óráig ingyenes az ArmA: Cold War Assault

Ünnepel a Bohemia Interactive, hiszen két nappal ezelőtt lett 20 éves az ArmA-franchise, aminek az örömére most ingyenesen bezsákolható az ArmA: Cold War Assault a Steamen és a GOG-on is.

Overwatch - élesedett a cross-play funkció

Két héttel ezelőtt jelentette be a Blizzard Entertainment csapata, hogy hamarosan cross-play támogatást kap a népszerű online lövöldéjük, az Overwatch, és mint kiderült, valóban nem kellett sokat várnunk a funkció élesedésére.

Június végén érkezik a GreedFall új kiegészítője

A Spiders csapata a minap megerősítette, hogy június utolsó napján lesz elérhető a vadonatúj sztorikiegészítő a GreedFallhoz, amivel együtt a next-gen frissítés is élesedik majd PS5-ön és Xbox Series X/S-en.

Szivárog a Battlefield 2042 harmadik játékmódja

Az idén ősszel érkező Battlefield 2042 három nagy játékmóddal érkezik, melyek közül kettőről már lerántotta a leplet az EA és a DICE. A harmadik játékmódot idáig hétpecsétes titokként őrizték, de a szivárogtatók nem ismernek kegyelmet.

Így fest élesben a Monster Hunter Stories 2

Számos sztorielőzetest láthattunk már a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruinról, de a Capcom eddig többé-kevésbé fedél alatt tartotta a valódi játékmenetet. Most 13 percen keresztül mélyedhetünk el a részletekben.

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.

Úton a PS5-ös Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 már minden nagyobb platformra megjelent, egyedül csupán a PlayStatation 5-re szabott verzió késte le az egységes premiert. A CI Games elárulta, hogy augusztus végéig kell várnunk erre a változatra.

Élőszereplős traileren a Scarlet Nexus

Napokon belül befut a Scarlet Nexus, így jobb, ha már most felkészülünk az égből alászálló mutánsok érkezésére. A Bandai Namco és élőszereplős előzetessel fokozza a hangulatot, de érkezett egy adag új gameplay is.

Marvel's Avengers - az új patch doxolhat bennünket

Amikor már azt hittük, hogy véget ér a Marvel's Avengerst övező negatív hangulat, akkor befutott a játék legújabb frissítése. Ha nem vigyázunk, akkor a játék ország-világ elé kürtölheti az IP-címünket.