Hírarchívum - 2021. június

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.

Augusztusban érkezik az Aliens: Fireteam Elite

Megjelenési dátumot (és egy címkiegészítést) kapott az Aliens: Fireteam Elite. A Cold Iron Studios játékában a barátainkkal karöltve vághatunk neki a xenomorphokkal teli folyosóknak – remélve, hogy túl is éljük az összecsapást.

Zelda: Skyward Sword HD - amit tudni érdemes

Hamarosan újra átélhetjük Link kalandjait a Skyward Swordban, a Nintendo pedig felkészülésképp kiadott egy négyperces videót, hogy minden lényegesre emlékeztesse a leendő játékosokat.

Új platformokon nyúzható a Worms Rumble

A Team 17 harcedzett kukacai tavaly egy új zsánerben is kipróbálták magukat: a battle royale-ban. A Worms Rumble maga mögött hagyja a körökre osztottságot, mától pedig nem csak PC-n és PlayStationökön játszhatunk vele.

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

Így működik a The Great Ace Attorney Chronicles

Az eredetileg Nintendo 3DS-re kiadott The Great Ace Attorney-játékok új platformokra térnek vissza, ezúttal egyetlen csomagban. Egy új, ötperces előzetes végigveszi a legfontosabb tudnivalókat a tárgyalótermi csatákhoz.

A Beast Warst dolgozza fel az új Transformers-mozi

A Paramount Studios bejelentette, hogy Transformers: Rise of the Beasts címmel érkezik a következő Transformers-mozi, amely a Beast Warst dolgozza majd fel. A premierre jövő nyáron számíthatunk.

Az Xbox-csapathoz igazolt a Portál dizájnere

Kim Swift szorgalmasan pipálgatja ki a legnagyobb iparági szereplőket az önéletrajzában, most épp az Xbox Game Studioshoz igazolt, ahol az indie csapatok felhős fejlesztéseit támogatja majd.

Véget ért a Borderlands-film forgatása

A Gearbox a Twitteren kürtölte világgá a jó hírt, miszerint befejeződtek a Borderlands-film forgatási munkálatai. Persze messze van még a premier, de ha minden jól megy, jövőre láthatjuk is a végeredményt!

Többségi tulajdonos lett a Yagerben a Tencent

A kínai Tencent még a tavalyi év elején vásárolta be magát a Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager Developmentbe, mostanra pedig többségi tulajdonos lett a fejlesztőcégben.