Hírarchívum - 2021. június

A next-gen konzolokra tart a Kerbal Space Program

A Private Division bejelentése szerint hamarosan PlayStation 5-ön és az Xbox Series-konzolokon is kap egy dedikált kiadást a Kerbal Space Program, valamint a jövőre érkező folytatás is tiszteletét teszi az új gépeken.

A Konami váratlanul fellőtt egy demót az új PES-hez

Tegnap kicsit elmentünk mellette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy a Konami minden előzetes felhajtás nélkül fellőtte a netre az új Pro Evolution Soccer kipróbálható változatát, méghozzá hálózati teszt gyanánt.

A Team 17 karolja fel a Batora: Lost Havent

A Batora: Lost Havenben a Föld megmentéséért kell küzdenünk egy interplanetáris kalandban. Az akciót fizikai és mentális síkon is vívjuk majd, de a tetteink következményeire is oda kell figyelnünk.

Crimesight - a Cluedo és az Among Us találkozik

A Konami legújabb játékában egy olyan jövőbe lépünk, amiben egy mesterséges intelligencia előre látja a bűntényeket. Közösen kell rájönnünk, ki lesz a gyilkos és ki az áldozat – igen ám, de valaki titokban a többiek ellen dolgozik.

Élő, lélegző világot ígér a Ubisoft Avatar-játéka

Miközben James Cameron filmjeire várunk, a Ubisoft is készül arra, hogy elkalauzoljon minket Pandora csodálatos bolygójára. Az új videóban a fejlesztők mesélnek arról, hogyan hozzák létre a világot és annak ökoszisztémáját.

HWSW: Bejelentette a Windows 11-et a Microsoft

Immár hivatalos a Windows 11. A szoftvercég következő operációs rendszere több kisebb-nagyobb fejlesztést hoz el, amelyek közül az egyik legnagyobb durranást az új Microsoft Store, illetve az azzal együtt érkező androidos támogatás jelenti.

Ma kijön a NEO: The World Ends with You demója

Egy hónap választ már csak el minket a NEO: The World Ends with You megjelenésétől, a Square Enix fel is lőtte a végső előzetesét. Ezzel együtt bejelentette, hogy ma játszhatóvá válik a demója is.

Shang-Chi - akcióban a tíz gyűrű

Újabb előzetessel jelentkezett a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, tele vadonatúj jelenetekkel. Bőven jut harcból és misztikumból egyaránt: akció közben láthatjuk a Tíz Gyűrű bérgyilkosait, de magukat a névadó mágikus tárgyakat is.

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Megérkeztek az Epic Games Store heti ingyenesen bezsákolható játékai, amelyekben ezúttal a száguldásé lesz a főszerep - nem csak négy keréken, de kék sündisznólábakon is.

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális kínálata

Ezen a hétvégén sem maradunk ingyenesen pörgethető játékok nélkül Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Az aktuális kínálatában mind a shooterek, mind az akció-RPG-k szerelmesei megtalálják majd a számításaikat.