Hírarchívum - 2022. április

Kihagyja a konzolokat a Gwent mellékága

A CD Projekt RED kommunikációs igazgatója, Paweł Burza az IGN-nek megerősítette, hogy az év elején beharangozott Gwent-mellékszál, a Project Golden Nekker nem jelenik meg konzolokra.

A Portal-sorozat írója szeretné, ha elkészülne a harmadik rész

A Portal-sorozat írója, Erik Wolpaw nemrég a Kiwi Talkz podcastjában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy nagyon szívesen dolgozna a Portal harmadik részén, már csak azért is, mert nem lesz fiatalabb, így szorít az idő.

Megint letartóztatták Ezra Millert

Múltkori balhéja után sem képes visszafogni magát a Legendás állatok-sorozat sztárja, Ezra Miller, akit ismét balhéba keveredett, majd megint letartóztatták Hawaiin. Mi lesz így a Flash-filmmel?

TMNT: Shredder's Revenge - 11 percen át pofozkodnak a teknőcök

A Tribute Games és a DotEmu a Tini Nindzsa Teknőcök játéktermi kalandjait idézi meg a Shredder's Revenge-ben, amelynek legújabb gameplayében két teljes pályát is szemügyre vehetünk.

Jönnek a reklámok a Netflixre?

Megtartotta aktuális pénzügyi negyedévének beszámolóját a Netflix. Nem úgy alakultak az elmúlt hónapok a streamingszolgáltatónál, ahogy azt előrejelzések jósolták, ráadásul a jövő sem tűnik rózsásnak.

Dátumot kapott a klasszikus játékokat tömörítő Sonic Origins

A Sonic Originsben négy klasszikus, a Mega Drive-ra megjelent Sonic-játék újrajátszására nyílik majd lehetőségünk, ám a nosztalgiázást vadonatúj animációs betétek és különleges kihívások is kiegészítik.

HWSW: Huszonegy év után megszűnik az Extreme Digital

Májusban a tulajdonos kivezeti a magyar piacról az egyik legrégebbi hazai e-kereskedői márkát: megszűnik az Extreme Digital, a hasonló néven működő webshop helyét véglegesen átveszi az eMAG értékesítési felülete.

Egy hónap, és befut a Netflixre a Love, Death & Robots harmadik évada

Noha a Netflix már tavaly beharangozta a Love, Death & Robots harmadik évadát, csak most, egy hónappal a tényleges premier előtt árulta el, hogy mikor számíthatunk rá pontosan.

Újabb képeken a Return to Monkey Island

Alighanem a hónap egyik legfontosabb híre, hogy közvetlen folytatást kap a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge, amelyről a minap beesett néhány újabb kép és némi infómorzsa is.

Három év után vadonatúj pályát kapott a Rainbow Six: Siege

Hetedik éve pörög a Rainbow Six: Siege, a Ubisoft pedig szorgalmasan bővítgeti a játékot. Új pályát viszont nemigen kaptunk az elmúlt években: hosszú szünet után az Emerald Plains az első ilyen.