Hírarchívum - 2022. április

Kiszivárgott felvételen a Ubisoft Fortnite-szerű játéka, a Project Q

Először Tom Henderson szállított izgalmas részleteket a Ubisoft legújabb játékáról, a Project Q-ról, majd nem sokkal később az első mozgóképes anyagok is kiszivárogtak a Fortnite-ra hajazó címről.

Halo Infinite - sokat kell még várni a kooperatív módra

A Microsoft és a 343 Industries lerántotta a leplet a Halo Infinite jövőbeli terveiről. A rajongók valószínűleg nem lesznek boldogok, mert a kampány kooperatív módjára még legalább négy hónapot kell várniuk.

Vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Company of Heroes 3

Újabb Company of Heroes 3-videónaplóval jelentkezett a Sega és a Relic Entertainment. A kedvcsinálóban a játék művészeti részlegének tagjai mesélnek arról, mennyi munka volt a realizmus megteremtése.

Dying Light 2 - ötmillió fogyott belőle az első hónapban

A Techland kiadott egy sajtóközleményt, amiben elárulták, hogy nagyon jól állnak a Dying Light 2: Stay Human eladásai, ráadásul a sorozat első része is újabb mérföldkövet ért el nemrég.

Megvan a megújuló PlayStation Plus dátuma, Magyarországon is lesz játékstreaming

Végre megtudtuk, hogy a Sony mikor indítja útjára a PlayStation Plus alaposan megújuló szolgáltatását. A korábbi PS Plus és a PS Now előnyeit egyesítő rendszer 700 játékkal száll szembe az Xbox Game Pass-szel.

Korai hozzáférésbe lép az Achilles: Legends Untold

Legendák mesélnek a trójai háború sebezhetetlen hőséről, vannak azonban történetek, amelyeket még Homérosz sem jegyzett fel. Ezeket a meséket élhetjük át ebben a kíméletlen akció-szerepjátékban.

Borderlands 3 - végre teljes lesz a cross-play

Mára hatalmas teret nyert a platformok közti szabad játék, a Sony azonban néhány esetben sokáig kötötte az ebet a karóhoz. A Borderlands 3 teljes cross-play támogatására egészen mostanáig kellett várnunk.

Bezárja kapuit a TERA

Több mint tíz év után elbúcsúzik a TERA, a Bluehole Studio online szerepjátéka. A koreai MMORPG PC-n, majd később konzolon is szép karriert futott, nyáron azonban végleg leállnak a szerverek.

A varázslókat is várja a Two Point Campus

Nem csak közgázt vagy bölcsészetet tanulhatnak a Two Point Campus diákjai. A menedzsmentjáték legújabb előzeteséből megtudhattuk, hogy Harry Potterék sem lennének elveszve ezen a kampuszon.

Szeptemberben jelenik meg a Splatoon 3

A Nintendo egy hangulatos előzetes kíséretében a Twitteren jelentette be, hogy a Splatoon-sorozat harmadik felvonása szeptember elején jelenik meg, kizárólag Nintendo Switchre.