Hírarchívum - 2022. április

Visszatérnek a klasszikus Syphon Filter-játékok?

A koreai korosztálybesorolásért felelős szervezet oldalán felbukkantak a klasszikus Syphon Filter-játékok, amelyek PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelenhetnek majd meg.

Battle royale-szerű játékmóddal erősít a Halo Infinite

Hamarosan elrajtol a Halo Infinite második szezonja, ami három új játékmódot is hoz majd magával. Ezek egyike lesz a Last Spartan Standing, ami egy battle royale-szerű próbálkozás.

Tíz percig pörög az Evil Dead: The Game

Masszív, közel tízperces játékmenet-bemutatóval jelentkezett az Evil Dead: The Game. A friss felvételen Bruce Campbell is beköszön, miközben a rajongókból álló játékosok fejszét ragadva küzdenek a Kandarian démonnal szemben.

Call of Duty: Warzone - Godzilla és King Kong összecsap

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone következő szezonja, ami április 27-én rajtol majd el. A szokásos újdonságok mellett kapunk egy időszakos eseményt is.

Készül a következő Tales from the Borderlands-játék

A Gearbox a Twitteren jelentette be, hogy még idén megjelenik a Tales from the Borderlands következő felvonása. Az első részletekkel és látnivalókkal szolgáló bemutatóra valamikor a nyár folyamán kerül majd sor.

Már biztos, hogy csak jövőre jelenik meg a Baldur's Gate 3

Eddig is sejthettük, ma azonban hivatalossá vált: idén már egész biztosan nem készül el a Baldur's Gate 3 végleges változata. Az Early Access azonban továbbra is bővül, a stúdió pedig igen hálás a résztvevőknek.

Nyáron landol az Outriders első fizetős kiegészítője

A People Can Fly looter-shootere idén nyáron megkapja első fizetős kiegészítőjét. A Worldslayerben az Outriders világának új arcát ismerhetjük meg: sosem látott ellenfelek ellen küzdhetünk vadonatúj felszerelésekkel.

Újabb előzetest kapott a Lightyear

A végtelenbe és tovább! Megkapta a második előzetesét a Lightyear, a Disney és a Pixar animációs filmje, amelyben megismerhetjük az igazi Buzz Lightyeart, akiről a Toy Story játékhősét is mintázták.

Júliusban érkezik az F1 22

Bemutatkozott a Codemasters következő Formula-1-es játéka. Az F1 22 játékosai a nappaliban élhetik át az idei szezon újdonságait, a pilóták fényűző életét és végre ellátogathatnak Miami körpályájára is.

Sherlock Holmes: Chapter One - PlayStation 4-re megjelenik, Xbox One-ra nem

A Frogwares még a fejlesztés alatt belátta, hogy a Chapter One-t nem fogja tudni egyszerre előző és újgenerációs gépekre is kiadni. A további terveknek azonban útjába állt a háború: csak PS4-re fog tényleg megjelenni a játék.