Hírarchívum - 2022. április

Way of the Hunter - vár a vadon és a vad

Mikor megöröklöd nagyapád vadászházát, rád hárul a felelősség, hogy fenntartsd a családi hagyományokat. A Way of the Hunterben nem elég lepuffantani a vadat: meg kell találni, és be is kell cserkészni.

Még több platformra látogat a The House of the Dead: Remake

A hónap elején a Nintendo Switch exkluzívjaként jelent meg a The House of the Dead: Remake, az élőholtak azonban itt nem állnak meg. PC-re, más konzolokra és egy felhős platformra is ellátogat a rail shooter újrázása.

Stúdiót vett a Gearbox Entertainment

Kétszázhúsz fővel bővül a Gearbox állománya, a cég felvásárolta ugyanis a Lost Boys Interactive-ot. A fejlesztőcsapat olyan játékokon dolgozott, mint a PUBG Battlegrounds vagy a Tina Tina's Wonderlands.

Már hárommillió fölött jár a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

A TT Games karrierjét alaposan meglódította a LEGO Star Wars: The Video Game, annyira, hogy azóta is csak LEGO-játékokat gyártanak. Amikor újra visszatértek a Star Warshoz, az a játékosokat sem hagyta hidegen.

A Microsoftnál és a Sonynál is jöhetnek a hirdetések a free-to-play játékokba

Az elmúlt napokban több újság is arról cikkezett, hogy a Microsoft és a Sony is lehetővé tenné a hirdetést a free-to-play játékokban. A cél, hogy a reklámok minél természetesebben jelenjenek meg.

2023-ra csúszik a Spider-Man: Across the Spider-Verse

Az eredeti elképzelésekkel ellentétben csak jövőre, nem sokkal a Madame Web-film előtt kerül mozikba a Spider-Man: Across the Spider-Verse. Dátumot kapott A védelmező harmadik része is.

Szellemirtók-bejelentést is hozott a Meta Quest játékbemutatója

Tegnap este tartotta meg a Meta a második Meta Quest Gaming Showcase-t, amelyen a közeljövő Meta Quest-szemüvegekre szánt játékai sorakoztak fel. Lássuk, hogy milyen bejelentéseket hozott a műsor!

Natalie Portman Thorként feszít a Thor: Love and Thunder új poszterén

Nem sokkal azután, hogy befutott a következő Thor-film első teasere, a Marvel kiadott egy új posztert, amelyen - rákontrázva az előzőre - már Natalie Portman feszít, mint Thor.

Előzetes mutatja be az új Saints Row testreszabási lehetőségeit

A korábbi ígéreteknek megfelelően tegnap bemutatózott egyet az új Saints Row, méghozzá testreszabási lehetőségei kapcsán. Aki tartott tőle, hogy a játék nem lesz kellően elborult, most megnyugodhat!

Az Amazonnál landolt az It Takes Two-film, Dwayne Johnson lesz a producer

Alaposan meglódultak az It Takes Two filmváltozata körüli történések, hiszen kiderült, hogy végül az Amazon csapott le az adaptációra, a munkálatokban pedig Dwayne Johnson produkciós cége is közreműködik.