Hírarchívum - 2022. április

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

A szürreális és mélységesen bizarr játékoké ez a hét az Epic Games Store-on. Az ingyenesen bezsákolható címek közt ezúttal a nyugdíjasrodeó és a cukorkát hányó lajhár kapta a főszerepet.

Újabb animációs Star Wars-antológia a láthatáron

A Star Wars: Visions bebizonyította, hogy az alapművektől némileg elrugaszkodva megannyi érdekes történetet tartogathat még a messzi-messzi galaxis. Úgy tűnik, ismét készülőben van egy ehhez hasonló sorozat.

Egy órán át pörög a Sniper Elite 5

Közel egyórás fejlesztői videóval jelentkezett a Rebellion csapata, amiben részletesen bemutatják a Sniper Elite 5 újdonságait, legyen szó a küldetésekről, a fegyverekről és egyéb kihívásokról.

Bemutatkozott az Apex Legends következő játszható hőse

A korábbi szivárgások után hivatalosan is bemutatkozott az Apex Legends következő hőse, Newcastle, aki a lore szerint minden bizonnyal Bangalore elveszettnek hitt testvéreként csatlakozik a csapathoz.

Ötmillió példánynál járnak a Devil May Cry 5 eladásai

A Capcom a Devil May Cry hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a sorozat ötödik felvonásának globális eladásai elérték az ötmilliós álomhatárt. Ebbe beleértendőek a dobozos és digitális értékesítés mutatói is.

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt - vérszomjas fenevadak járják Prága utcáit

Tegnap végleg kilépett a korai hozzáférésből a svéd Sharkmob battle royale-játéka, a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, ami a Prágában található vámpírfrakciók közötti háború kellős közepébe hajít minket.

Ismét mozivászonra küldik az Avatart, hamarosan jön a folytatás első előzetese

Javában zajlik Las Vegasban az idei CinemaCon, ahol a Disney bejelentette az Avatar folytatásának pontos címét és bemutatójának napját, továbbá azt is elárulták, hogy szeptembertől ismét mozikba küldik az első részt.

Ma ünnepli a harmincadik születésnapját a Kirby-sorozat

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt jelent meg Japánban a Kirby’s Dream Land. A rózsaszín gömböc sorozata azóta is rendszeres visszatérője a Nintendo játékkínálatának, a legutóbbi rész néhány héttel ezelőtt jelent meg.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Frissítve: Felsorakoznak a PlayStation Plus májusi játékai

Kár is lenne meglepődnünk rajta: ebben a hónapban is idő előtt leleplezték a PlayStation Plus következő ajándékait. Ha minden igaz, májusban focisták, sírrablók vagy vikingek lehetünk.